Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milkshake

malachi
no od porodu sa nevyzliekam,som rozvedena,uz davno...byvaly manzel ma strasne ponizil pred svojimi kamosmi,koli tym prsiam...je tomu uz par rokov,co sme sa rozviedli,presne 13...bol to idiot...,mala som aj inych partnerov,ale nikdy som nebola bez podprdy...mam noveho partnera 8 mesiacov,on ma miluje taku aka som,ale ja sa ani pred nim nevyzleciem,lebo sa sama sebe nepacim...ja to chcem len koli sebe...no bolo to neskutocne tazke na kozultacke sa pred nim vyzliect...

malachi

milkshake
to vazne tolko rokov si bola pred manzelom len v podprsenke?podla mna nie su az take zle..no, ale tak dufam, ze ti spravia krasne nove prsia, ktore si budes uzivat co najviac!

mondan

milkshake
aj ja som rada že to najhoršie mám už za sebou, ale neboj dobre ti to dopadne..Ja som na fb neni, ale cez skype alebo mail pokecať určite môžme, keď už máme toľko toho spoločného:-)))tak sa zatial drž a držím prsty..

barbora10

mini

jasne ze zvladnes.aj ja som cestovala sice iba hodinku,ale cestovala.a vela dievcat cestuje aj z dalej a vpohode cestu zvladnu.

milkshake

mondan
ticho ti zavidim,ze uz to mas za sebou,a ze uz mozes aj do roboty...dufam,ze to vsetko dobre dopadne aj u mna...bojim sa,ale uz sa toho neviem dockat...dufam,ze s vysledkom budem spokojna...a ze ten trska je ten spravny!musim teraz prec,dufam,ze este pokecame,som aj na fb,milkshake7@azet.sk,ked budes mat niekedy cas alebo chut,mozme pokecat...
prajem ti pekny den...

mondan

milkshake
2 týždne dovolenky ti určite stačia ak nemáš namáhavú prácu..Ja už dnes makám, ale ja robím v administratíve..a ja byť tebou idem toho 14.júna.Podprdu budeš nosiť 6 týždňou to je do 26. júla a potom jupíí do výstrihu:-))Opaľovať sa už v auguste môžeš aspoń myslím, ale musíš mať ešte prelepenú ranu.

milkshake

mondan
zajtra zacinam v novej firme,op-ku mozem uz mat 14.juna alebo potom az v septembri...chcela som uz na leto prsia...ale neviem,co by mi nato moj novy sef...stacia mi vobec 2 tyzdne dovolenky?chcela som so synom v auguste na dovolenku,mozem sa ist vobec uz opalovat alebo kupat?kopa otazok,musim si to dobre premysliet..