Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

murik1

mini
ja som bola na opku v kosiciach, bola som pod narkozou, hodinu ako som sa prebrala, si ma tam este nechali a sledovali, pozerala som telku a potom som sla domov do popradu autom s drenami. hned ako som odisli z ambulancie, sli sme na mekac a rovno domov.... pohoda, bolelo to, ale dalo sa

a mery
ja uz rok kojim :) neni to slava, zajtra dam fotku, vcera ma manzel fotil, ale ja chcem ist aj tak na reopku, chcem mensie prsia.
v tehotenstve boli riadne naliate, dam tiez fotku fotenu vo stvrtok a rodila som v sobotu :)

inak prsia mi robili v novembri 2005

MeryNR

barbora10
ďakujem za tvoju odpoveď.. práve kvôli tomu túto opku už roky odkladám.. je to na mňa trochu veľká investícia a za pár rokov ísť na ďalšiu?! lenže druhé by sme chceli tak za 3 až 5 rokov a zase do vtedy čakať s prsiami??? :-((
preto som sa už zo zúfalosti (leto - tričká s výstrihmi) pred pár dňami na tutovku rozhodla, že tento rok už do toho idem..
a keď ich po ďalšom tehotenstve budem mať aj trochu viac ovisnuté, aj tak budem mať čo dať do podprdy, nie ako teraz :-(

barbora10

mary

ked ides na augmentaciu pred babatkom,teda pred kojenim,vzdy je tam riziko,ze sa prska zmenia.jedna zena ich moze mat krasne aj po odkojeni,ba este krajsie,ale zase druha ich moze mat kojenim zmenene a nemusi byt spokojna ako po kojeni vyzeraju.takze moze sa stat,ze po druhom babatku spokojna nebudes,ale kedze si uz raz kojila,tak sa ti uz prska nezmenia a spokojna budes.ale vzdy tam to riziko je.

pridavam foto zeny,ktora ma odkojene rok a take stastie nemala.

www.omlazeni.cz

MeryNR

prosím Vás má niekto skúsenosti ako vyzerajú implantáty po tehotenstve a kojení??
jedného syna mám, ale keby som v budúcnosti chcela druhé, musím ísť na po odkojení ďalšiu opku?? alebo sa mi až tak nezničia??
prosím odpovedzte, kto s tým má skúsenosti!
Ďakujem!

malachi

mini milkshake
no ved to ani podla mna nie su take skarede, tiez ma to rozculilo,asi som ho tak nemala nazvat len mna raz takto moj ex tiez ponizil.takyto chlapi su strasni chudaci!

milkshake

dakujem vam vsetkym za vase povzbudive slova=)))))...
no dufam,ze ich coskoro budem mat,a ze sa z nich budem tesit,ze budem s vysledkom spokojna...

mini001

milkshake,
prepáč, že reagujem,ale ten tvoj bývalý je strašný chudáčik, zo srdca ti prajem krásne prska a mne sa vôbec nezdajú tvoje škaredé.sú dievčatá, čo sú oveľa horšie na tom.-)))))))))))))))

malachi

milkshake
no tak to teda bol idiot!
no rozumiem tomu, ja mam tiez vzdy stres :) tak naozaj nech sa mozes co najskor pysit krasnym vystrihom! ja sa uz tiez tesim ked konecne budem moct nosit podprsenky pre ich povodnu funkciu, teraz ich mam preto aby som vobec nieco na hrudi mala :) len skoda ze ja si este pockam dost dlho...