Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

Ahojte vsetky :-)

No co s tym nasim silikon stretkom? Bude sa konat? Chcete, aby sa konalo? Teraz aj tak krasne prsi, to by boli ine pohlady - by sme boli riadne miss mokre tricka :D
Ale vazne teraz - bude ci nebude to stretko?

laloa556

nové kočky, vitajte ;o)
zuzikk ja idem teraz 6.6. na konzultáciu k Dr. Červeňovi do Pezinku, tam aj operuje, ale na kontroly treba chodiť do BB, ale to sa dá podľa mňa zvládnuť.. a myslím, že za to to stojí :)
ináč baby, ja chcem ísť na OPku asi tiež až po lete, tak v septembri ak bude niečo voľné.. cez leto by som to asi nezvládla.. :)

leus

mini
ale ja som sa len vcera objednala, termin som chcela na zimu, aby som si mohla este uzivat leto, tak snad si to dovtedy nerozmyslim...

barbora10

murik

myslim,ze 350ml inak vyzera pod zlazou a inak to bude vyzerat pod svalom.aby si potom nelutovala,ze si isla do mensich.ale urcite by som chcela pod sval.pozerala som tvoje prska a velkost mas dobru,akurat by mohli byt trosku vyssie,ale inak nie su vobec tak hrozne po tom kojeni.

zuzikk

Ahojte, chcem sa opytat ci murd. cerven operuje len v B. Bystrici alebo pracuje aj na inych klinikach, som totiz z blavy. chcela by som ist k nemu, ale neviem ci je rozumne potom chodit na kontroly do BB. A co hovorite na Mudr. trsku?

mini001

leus
ahoj, to máš ešte dosť času, neviem či je to dobre, ja odkedy som bola na konzultácii, mi nič iné nebehá po rozume.

leus

Ahojte baby som tu nova, som sa objednala na augmentaciu, termin konzultacie mam v septembri a termin OP 2.novembra v BB...

mini001

murik,
350ml sa ti zdá veľa? možno je to tým že ich máš pod žlazou. a dole ich máš od začiatku? alebo možno tým kojením....aký typ postavy si?

murik1

mini
uf, ja som to tak zodpovedne nebrala pred piatimi rokmi, ze by som presne vedela, co mam a zabudla som.
musim pohladat papiere, mam anatomicky tvar, ale neviem ci 350ml.... myslim,ze nejak tak a mam ich pod zlazou, ale pridu mi velke. Chcem urcite mensie a este sa mi nepaci, ze ich mam tak dole, ja bez podprdy teda ist nemozem...