Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

zuzikk
súhlasím s laloou, niesu na ňu dobré ohlasi čo sa týka pŕs:-(( skús vyskúšať niekoho iného..ak to chceš čo najrýchlejšie skús Dr.Trška a ak ti to nenáhli skús Dr.Červeňa, týto dvaja sú u nás na tejto stránke TOP..

laloa556

zuzikk
ja osobne by som k nej určite nešla, lebo čo sa týka augmentácie pŕs, neboli na ňu vôbec dobré ohlasy.. na niečo iné môže byť fajn, ale prská nerobí dobre..

zuzikk

dievcata ahojte, prave som si pisala s murd jezovitovou, robila mojej sestre plasticku operciu brucha segra bola velmi spokojna. pisala mi ze implantaty davaju vylucne pod sval, ze je zakrok aj po zakroku je bolestivejsi ale efekt krajsi a dlhodobejsi. co si o tom myslite? ma niektora z vas pod svalom? u nich operácia stojí kompletne 2700 EURO s Eurosilikónmi alebo 3000 EURO s Impleami. co poviete na tie ceny? boze, uz aby to bolo. kamoska mala operaciu vcera a jej taaaaaaaaaaaaaaak strasne zavidim:-)

ihla

mondan

Volakedy sme sa s dievcatami dohodli, ze okolo leta si dame take stretko - ze sa proste ceckate zijdu :) No tak neviem, ci to je stale aktualne.

laloa556

leus
fuuuha až 20.10.? no pekne :) to aby som sa s ním skontaktovala a rezervovala si termín na OPku aj ja :) lebo som si myslela, že to dohodneme na konzultácii...
ihla, ja by som rada prišla, ale s tými mojimi tintítkami by som nezapadla :-D ja sa k vám rada pridám po lete, by sme si mohli urobit aj nejaké vianočné stretko, a na to by som už prišla :-D

mondan

martinka
som rada že ťa tu opäť vidím, chcem sa ťa spýtať či si niečo platila u Dr.Tršku za vyberanie stichov?A čo tie ďalšie kontroly, aj tam sa niečo platí?

leus

laloa
ahoj, terminy davaju az od 20okt.a kamoska platila za konzultaciu u Dr.Cervena este nedavno 16eur a mne sestricka vcera povedala, ze 20euro.Tak len dufam, ze ceny za silikony tiez nezvysili.