Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

avm

ihlicka
jasne, ze ja som za stretko silikoniek - len mam pocit, ze je akosi malo reakcii na tvoju vyzvu,
baby, tak pre ktore z vas je to zaujimave?
kto sa prida?

murik1

barbora,
pa prva fotka, co mam je pred tehotenstvom, ale uz som poslala dalsie dve, jedna fotena dva dni pred porodom a druha fotena dva dni dozadu, po 14mesacnom kojeni

avm

zuzikk

pozri: www.zzz.sk

na fotke je praca MUDr. Ježovitovej - toto sa ti vazne paci?

a popozeraj aj prace inych operaterov v nasej galerii... sama zistis, co Ti je najblizsie a po com tuzis, inac cenaj je aj podla mna dost vysoka

MeryNR

baby a Mládek je aký??
ja by som išla k nemu, to mám najbližšie.. ale v galerke fotiek, ho nevidím :-( to k nemu baby nechodia? jedine o Carol viem, čo bola u neho a aj ona tam má fotky v podprde..

ihla

zuzikk

ja osobne sa pripajam k nazoru laloy. K Jezure by som urcite nesla. Naozaj tu na nu neboli dobre ohlasy. A niekedy ako odbornicka tara dost "bludy", co si vsimame aj my - laici / laičky :)
Taktiez suhlasim s laloou, ze by som si vyberala medzi MUDr. Cervenom a MUDr. Trskom - tito su tu vazne top :) Ja som bola pri MUDr. Cervenovi a som max spokojna, no na MUDr. Trsku su tiez same chvaly. Obaja maju krasnu pracu a ich pacientky su velmi spokojne.
Co sa tyka ceny - myslim, ze MUDr. Cerven je lacnejsi v porovnani s MUDr. Trskom.
Skus este porozmyslat nad tou Jezurou. Ty si odkial? - alebo kam by si chcela ist na op? Kde by si to mala najblizsie?

zuzikk

lola

ja som uz prelistovala asi vetky mozne aj nemozne fora, a praveze som dost citala ze baby s nou boli spokojne, ze uplne super, ziadnu negativnu referenciu na nu som nenasla......hmmm... ale v kazdom pripade je to na zamyslenie... a ta cena.... no neviem...

laloa556

zuzikk
skús dr. tršku alebo červeňa..
čo sa týka pŕs, tak som o nej nič dobré nepočula, ani slooovko, tak ja by som to neriskovala na tvojom mieste, ale pravdaže, rozhodnutie je len na tebe ;) nechcem ti tu niečo vsugerovať.. proste je to môj názor :)