Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

zuzikk
ja som bola u Tršku a konzultácia 10 eur.Ale operácia vyjde u Tršku predsa len o niečo viac, je to aj kôli tomu, že je to v BA. Keby si išla ku Trškovi do Prievidze vychádzalo by to zrejme tak ako u Červeňa. A antikoncepciu musíš vyhodiť už min. 1 mesiac pred opkou.

barbora10

ihla

ja so stretkom suhlasim a rada sa ho zucastnim,ale skor ako cez prazdniny sa mi nebude dat koli malemu.no velmi rada by som sa s vami stretla.

ihla

inanitka

Ved to praveze neviem a chcela by som to riesit. Prdpokladam, ze by sa to dalo niekde v okoli BA. ... Piste svoje navrhy baby :)

ihla

avm

Myslim si, ze ziadne ohlasy na to stretko neboli preto, lebo tento napad dostali babule, co tu chodili "davnejsie" a tie tu uz moc casto neprispievaju. Ved uvidime, kto sa prida a ci sa prida - ja by som to stretko chcela a budem rada, ked sa nas zijde viac :)

ihla

zuzikk

Za konzultaciu tak cca 20 euro.
Cenu operacie je tazke takto povedat - zalezi od znacky implantatov, od tvaru (gulate / anatomicke), od toho, kto ta operuje...
Mna konkretne to vyslo 2078,90 € - gulate, Eurosilikony, MUDr. Cerven. Ak by si chcela anatomicke, cena sa zvysuje, nakolko anatomicke implantaty su drahsie.
Co sa tyka antikoncepcie - ja som ju musela vysadit min. mesiac pred op. Myslim, ze to tak funguje aj pri inych lekaroch :)

inanitka

Ahojte babeny, ja viem, že toto nepatrí do tejto témy,ale potrebujem pomôc! a kedže vás sem veľa chodí tak som myslela že sa tu snád niekto nájde alebo že niekoho poznáte kto sa rozumie do účtovnictva a dokázal by za mesiac napísať diplomovú prácu na ekonomickej fakulte,samozrejme že sa finančne odvďačím podla dohody. prosím vás baby ak niekoho poznáte prosím ozvite sa :-)
a sorry že som to sem zaplietla,ale je to súrne.diky za každú pomoc :)

zuzikk

avm,

tak toto konkretne nie:-)

ihla,

som z blavy,
a som si vedoma toho ze o cervenovi a trskovi sa uplne basni, a tie z vas ktore ste to absolvovali viete o com hovorite. Pockam este na info od kamosky kto ju vcera operoval...A inak kolko si pytaju za konzultaciu? co stoji operacia tak cca u nich ked u jezovitovej 2700-3000... a je potrebne vysadit antikoncepciu? na niektorych forach som citala ze ano....

zuzikk

avm,

tak toto konkretne nie:-)

ihla,

som z blavy,
a som si vedoma toho ze o cervenovi a trskovi sa uplne basni, a tie z vas ktore ste to absolvovali viete o com hovorite. Pockam este na info od kamosky kto ju vcera operoval...A inak kolko si pytaju za konzultaciu? co stoji operacia tak cca u nich ked u jezovitovej 2700-3000... a je potrebne vysadit antikoncepciu? na niektorych forach som citala ze ano....