Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mini001

jeyla,
gratulujem a prajem ti skoré zotavenie.
ak chceš vedieť priebeh bolesti, pozri stranu 11, mondan tam píše intenzitu a dobu bolesti....-)))))))))))))

84nika

MeryNr - moja kamoska bola tiež u Mladeka, asi pred 2 rokmi, ona vtedy hladala sikovného chirurga a vraj tam na okolí on je naj a má dobré meno.. bola spokojná a má ich velmi pekné :)

jeyla

ahojte baby, vcera som mala operaciu v BB.Straasne ma to boli este.KOlko to vas bolelo?Bojim sa aj nejake pohyby robit s rukamy a tak...

avm

barborka10
foto kratko po OP ? to laik netusi - no zvlastne, ved sa da prezentovat aj niecim vhodnejsim, nuz ale proti gustu ziaden disputat

milkshake
to vazne? ta suma je pram ohromujuca!

milkshake

ahojte!!!
ako vas tu citam,sa musim pousmiat...tie ceny za tie konzultacky,a za tie op-ky...u jedneho ze vraj 10,ja som platila 15...op-ka ma vyjde na 3600...u dalsich takisto sa ceny za konzultaciu pohybuju od 10 az po 25 eur,bola som na 5.kozultackach,ta piata bola ta naj=))trvala 8 minut,a stalo ma to 22 eur,pan doktor ma ukludnil za 4200 budem mat co si len prajem,taku velkost,taku firmu,ten rez,ktory chcem,mozem si vybrat,haha,profesionalny pristup...no ako na tureckom bazare...to asi preto,lebo som zijem v zahranici...povazujem to za nehoraznost...cest vynimkam!!!

barbora10

zizik

je len na tebe ktoreho doktora si vyberies,ale ja osobne by som tiez k jezovitovej nesla,urcite by som volila ineho doktora,takeho o ktorom som pocula vela pozitivneho,takeho,co ma dobre recenzie.uz tu jedno dievca na fore chcelo ist k nej,ale skusila este trsku a rozhodla sa radsej pre neho.a co tak fabri???ten ze robi pekne prsia,kedze si z BA.

avm

tie prsia od jezovitovej co si dala ten link su odfotene kratko po operacii,takze preto su take,vselijake.

murik

tak prepac,nevedela som.som zvedava,ako ti vyzeraju teraz,kedze vravis,ze sa ti dost zmenili po kojeni.

avm

miesto stretnutia asi padne tam, kde je najviac silikoniek, ale vobec nie su vsetky z BA, mame tu cele Slovensko :-D
termin teda cez prazdniny a kedy konkretnejsie, jul ci august? JA BY SOM BOLA ZA AUGUST