Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sya

murik ja som tiez z pp, tiez by som rada na stretko len skoda, ze tu nebudem... teraz som akurat len na tyzden doma... :(

sya

leus ja som sa pred rokom pytala len pre zaujimavost a sestricka vravela, ze silikony musis zaplatit v hotovosti a zvisok sa da cez home credit, ale, ze sa to velmi neoplati...

zuzikk

ihla

odkial si? operoval ta v Ba alebo v BB, tych 2000 bolo vsetko dokopy aj s predoperacnymi vysetreniami, hospitalizaciou atd? to je fakt perfektna cena... to by som isla hned zajtra:-)

mini001

bodynka
ja som tam volala cca 1mes pred opkou a tú mám 7.6., dali mi termín kedy najneskôr treba zaplatiť a vyšlo mi to zrovna do konca tohto týždňa. vo štvrtok idem na kontrolu a (mala som zápal priedušnice)tak verím, že všetko je ok a budem môcť vybavovať predoperačné, cestou sa zastavím v banke a odošlem peňážky za implošky.

bodynka

Ihla mas krasne tie prsia. Velmi krasne . Hmm normalne som sa zasnivala :DD
Baby zajtra si chcem objednat implose. Ako to presne funguje,? Zavolam tam, dohodnem sa a potom pojdem do banky spravit prevod?