Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

avm
:-))) nemusíš byť "citlivka", veď to bola len moja stupnica bolesti:-)) myslím že je to individuálne, len sa tu veľa báb čo sú pred, pýta k čomu dokážeme prirovnať bolesť po opke, tak som sa snažila im to trošku s môjho pohľadu priblížiť.
Prečo si si prelepovala štichy, to sa smie?

mihalicka

Ahojte, nejako nestíham veľa prispievať, tak aspoň čítam.

Ihla,
dobre ich máš :).

Mňa predoperačné nestálo ani cent. :D

Bodynka,
ja mám 70 C a aj Lolo.

avm

leus
ja mam postavu asi ako Ty, len som 2 cm nizsia, dnes mam 6. den po OP, zvolila som ES 350 ml vysoky profil, okruhle - buduci tyzden cca. v utorok poslem foto do galerie, mozes potom nazriet, ci sa Ti do zda vela ;-D

ihlicka
Ty si sexi kost! krasne! a velkost Ti zostala takmer nezmenena ako po 10. dnoch, tak po 5. tyzdnoch - sa vytiesam spolu s Tebou :-D

v BB stoja predoperacne do 50 eur / objednat sa da priamo na konzultacii cez sestricku

mondan
mne ta Tvoja stupnica bolesti po OP akosi nesadla, mam to tak o dva dni opozdene a nadkladiaky na mne este parkuju, asi budem mierne "citlivka"
mimochodom, je pravda, ze na na konci rezu z každej strany pooperacnej rany trci koniec stehu - dnes som si robila prelep jaziev a su tam :-D

mondan

martinka
aj ja mám vstrebateľné, aspoň tak mi to povedal doktor..ale kázal mi prísť dva týždne po opke. Niečo hovoril, že na konci rezu z každej strany trčí koniec štichu. A ako často si bola ty na kontrole?

bodynka

zuzikk mna vysli predoperacne len 10 eur. Neviem teda od coho to zavisi. Ak chcete opku na splatky tak si zoberte uver, iste su tam lepsie uroky ako cez nejaky home kredit.

leus

a mozte mi poradit aku velkost si mam dat?Mam vysku 168cm a vazim50kg, teraz mam mozno dake jednotky a chcem dosiahnut hlavne prirodzenost, aby neboli moc velke, lebo na mne by to vyzeralo divne...

ihla

Dakujem vam za pochvaly :-))

zuzikk
Odkial som nechcem pisat tu na forum - ak si na fb, tak tam ti rada napisem :)
Operoval ma Dr. Cerven v BB a platila som teda 2078,90 € = operacia + implose + anesteza + lozko.

Predoperacne vysetrenia v tom zahrnute nie su - za tie som platila 60 € (ale robili mi ich v mieste mojho bydliska, nie v BB, myslim, ze v BB vyjdu predoperacne na tych 40 €.

Cize dokopy 2078,90 + 60 = 2138,90 € :))