Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

leus, zuzikk
odfoťte sa od krku po pás a pošlite svoje foto na mail:e.uhrinova@gmail.com a livka vám pošle meno a heslo do galerky.Podmienkou je tá fotka..

leus

350-to nebudes mat velmi velke?A ES to co znamena?Ja som rozmyslala ze najviac take 305ky by som si mala dat...a tu velkost to Ti doktor navrhol?A neviem ako sa mam tu dostat do galerky..

mondan

martinka
ďakujem, a máš pravdu ja mám rez pod prsom, takže tam sa to berie asi inak..Tej "depilácie" sa bojím tiež, ale na druhej strane sa teším že ich už konečne uvidím a budem môcť poslať do galerky aj fotky bez lepiek..

avm

mondan
dakujem
mam rez pod pazuchami, uz mi odpadavali lep. pasiky a pri prepustani mi bolo povedane, ze prelepit sa doma smie

martinka54

mondan
ale ty to mas potom nejako inak spravene ako ja. ja mam rez okolo dvorca a nemala som tam nic. po dvoch tyzdnoch ked som isla, dal mi dole pasky-to bola cista depilacia a co som mala okolo dvorca take slniecko s lepkami to mi tiez odlepil, zasypal mi to tusim s framikoinom a este prelepil, ale s tym ze som si to mala dat dole navecer a povedal ako si to mam osetrovat. dalsiu kontrolu som mala 6 tyzdnov od opky a dalsiu budem mat az o rok, ked sa mi nic nestane