Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

leus..to nie je ze sa podarilo.. to ja som mala asi tak aj prsia pred tym..len ked su mensie tak si to nevsimnes..ale baby stale ukludnuju ze ono sa to este tvaruje takze si z toho moc hlavu nerobim :-) ale som najviac spokojna..

leus

AVM

ja idem k Dr.Cervenovi do BB,ale ako som uz pisala, az 10sept.mam konzultaciu, ja mam uz dieta, tiez som kojila, ale neviem este ci sa po 10rokoch dam este na jedno :),

LOLO77
a Teba kto operoval, to sa im uz ako podarilo jeden impl.urobit nizsie ako druhy?To sa uz nenapravi?

lolo77

CAUUUTEEE BABY... tri dni som tu nebola..a 6 stran na krku..kym som sa dostala az sem mi to dalo zabrat.. prvom rade vitam nove odvazne duse.. :-))

body ja mam tiez 70C..a sedi mi perfektne..nikde netlaci nic..

ihla to stretko urcite bude :-)len treba to zorganizovat.:-)

vsetky co ste pred..tak nebojte..rychlo vam to ubehne..a budete fakt happy :-) ja som dnes 19den po.. :-)a zmierila som sa s tym ze ten jeden impl mam o par mm nizsie..ale vobec mi to nevadi..lebo aj tak vyzeraju BOZSKY! :-D vsetky podprsenky mi sedia..aj plavky.. hociake tvary..strihy..vsetko.. :-)

inak pojdem okolo toho 6teho juna na kontrolu do PK..tak dufam ze vas tam niektore uvidim :-)

avm

leus
posli mailom na e.uhrinova@gmail.com
foto svojich prsok pred OP a dostanes pristupove informacie o galerii.

ES je znacka implantatov Eurosilikon -daj si do vyhladavaca, najdes viac info.

Ja mam viac deti, takze tkanivo som mala po dojceni prisposobene aj na vacsi rozmer implantatov, inac sa zenam pred porodom a dojcenim zvyknu vkladat implantaty zvacsa do 300 ml, ale nie je to podmienka, dolezita je konzultacia s operaterom, tam sa mozes informovat o vsekychh moznostiach, ku komu sa teda chystas?