Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

avm
musela som ísť do práce inak by som dostala okamžitú výpoveď:-((
ten výstrih so šatkou mám práve dnes na sebe:-))ale aj tak dík za rady

avm

mondan
setri sa, aspon doma si dopraj oddych, ked uz si sa tak skoro vratila do prace, o si musela?

no ak nacisto nic nemas, mozno sa ti zo 2 trika ci bluzky predsa len zidu kupit, alebo si na krk a do vystrihu prehod satku... no neviem, co by som tu ine poradila

mondan

avm
ďakujem
ak mám povedať pravdu, lepšie som sa cítila na 5-6 deň ako teraz..začala ma tá retro-podprda dosť tlačiť a bolí ma bok ľavého prsníka ako keby mi tam dal niekto poriadnu ranu. Bolí ma to až dozadu smerom k lopatkám, prečo neviem..Jazvy sem-tam zašťípu ale inak v pohode.
Pracovať už pracujem od pondelka, ale ja robím v administratíve takže to je o.k. Neviem čo budem nosiť tých 6 týždňou..

mondan

bon bony
ďakujeeeem, Dr. Trška je drahší, ale iba keď ideš na opku do BA, keby si išla do Prievidze je to asi na rovnako. Záleží aj či chceš okrúhle alebo anatómy. Ja mám anatómy 325ml, pod sval, rez pod prsníkmi, bral mi aj časť mliečnych žliaz a bola som v BA. Platila som 2860 eur, ale to je bez nákladou na cestu a bez predoperačných vyšetrení. V tej cene je ale aj jedna noc navyše.

avm

mondan
a ty si ako spokojna? mas aj cerstve foto po OP v galerii, pekne prska! a jazvy pod prskami sa neohlasaju, nebolia?
dufam, ze este nepracujes, ci ano? ved ak si doma, tak tricka s vystrihom nevadia, urcite ti natreba kupovat nove ;-D

bon bony

Konecne som sa sem dostala...

Mondan gratulujem Ti, uz mas potom, jaaaj aj ja chcem :-D

Moje plany s prsiami sa zasekli kvoli nejakym veciam,ale idem do toho.
Dnes sa odfotim a poslem fotky, ved este som ani galeriu nevidela. UZ som mala nafotene ale zla kvalita.

Mondan prosim ta,kolko si platila u Trsku? on je asi o dost drahsi ako Cerven, ze?
Chcela by som ist co najskor,hoc aj v lete,len Cerven zevraj objednava uz teraz az na oktober! :(

mondan

avm
pýtala som sa lebo ty si išla dva dni hneď po mne:-))takže to máme tak približne rovnako... Tá retro už mi lezie pekne na nervy, nemám čo nosiť, všetky tričká mám len z výstrihom a nechcem investovať do tričiek, ktoré už potom nikdy neoblečiem..

avm

leus
spokojna veru som, objem narastol :-D
este som ale kratko po OP, chodim postahovana v retro-podprsenke, tak mi je tazko zhodnotiti vysledok, ved budem referovat, o par tyzdnov, ked sa vsetko usadi a naimplantuje ;-)