Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

leus

niekedy to aj par dni trva,kym ti livka odpovie na mail,ale niekedy to posle este aj v ten den.ale urcite ti odpise.

barbora10

jeyla

ja som mala take vacsie bolesti iba prve stiri dni,potom to uz bolo celkom vpohode a bez tabletiek.neboj,za chvilu ani nebudes vediet,ze ta nieco bolelo.do kedy mas nosit ten pas???inak to je uplne individualne.niekto ho nosi dlhsie ,niekto zase iba do vybratia stichov a niekto ho dokonca ani nedostane.takze toho sa neboj.ja som ho na noc nosila este aj po vybrati stichov asi do troch tyzdnov od operacie.a ty mas este velke bolesti?a kolko si uz po?

leus

caute, no poslala som tej babe na mail fotku pred OP, ako ste mi kazali, tak uvidime, kedy posle to heslo do tej vasej galerky :)

jeyla

Avm, ihla
bola som tento pondelok u DR.Cervena.Takze ten pas si este uzijem:(ale ked ma to uz tak neboli tak o nom śkoro neviem....ale prve dva dni ma to bolelo riadne a ziadne tabletky proti bolesti nepomahali...Baby do kedy ste mali bolesti??

carol

nemyslis vazne, uz 3 dni dozadu som ti posielala. tak skus mi ten sukromny poslat na ten moj carol1.aby si nemusela zverejnovat

MeryNR

carol, zatiaľ mi to nedošlo.. to e-mailové konto na pokeci je nenormálne prispaté.. a druhé čo mám si tu nechcem zverejňovať, lebo tam mám celé meno

MeryNR

carol, zatiaľ mi to nedošlo.. to e-mailové konto na pokeci je nenormálne prispaté.. a druhé čo mám si tu nechcem zverejňovať, lebo tam mám celé meno

MeryNR

84nika
ďakujem pekne za tvoju odpoveď! a nevieš približne koľko kamošku vyšla opka u Mládeka? ešte sa len chystám k nemu na konzultáciu.. Dufam, že nebude mať moc vysoké ceny..