Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nathania

Ahoj bodynka;-)
To mi navrhol p.doct.Jurasek v KE. Neskor som bola na konz.v Chirmed a tam mi navrhli 350. Bola som v soku,ako mi moze poradit taky velky rozdiel..
Ja mam komplex z malych prs uz xy-rokov;-) ,ale intenzivne som o tom zacala premyslat az min.rok,ked som bola doma a tak som hladala info na nete ohladom plast.chir.a doct. Nasla som tam tychto 2,tak som bola na konz.

nathania

Ahojky;-)
Pekny den vsetkym,co ste tu..
Tiez premyslam na zvasc.prs a citam Vas tu dlho..
Prosim Vas,mozte mi poradit a povedat svoj nazor?/foto zatial nemam/ Citam a mam pocit,ze ste tu vsetky stihle,chuducke..;-) Teda,co sa tyka stavby tela-obvodu pod prsiami.. Ja mam 166/60,priem.stih.,ale obvod pod prsiami mam 80-81-jednoducho su to kosti,taka stavba.. Teraz mam asi nejake jednotky,chcela by som zhruba2-2,5,prirodzene k mojej postave. Poradite mi,asi ake by som si mohla dat... Bola som na 2 konz.a jeden povedal: 240,druhy 350 Tak tomu vobec nerozumiem. Nechcela by som neskor vyzerat nejako mohutne;-) Viete na co myslim..
Dik za kazdu radu!

sjuzi123

skúšala som si včera viac podprdiek a Cčka mi boli všetky malé a boli so mnou aj dve kamošky, ktoré mi tvrdia že oni majú 2ky, ale tie moje sú teda o dosť väčšie a plnšie.
Aj v tielku to vyzera riadne veľa, ale možno je to aj tým, že mám úzky driek. spravím ešte nejaké fotky ako to vyzerá teraz a uvidíte
ale každopádne dík za podporu :)

mondan

sjuzi123
kukla som tvoje fotky, ale vôbec ich nemáš veľké, máš ich akurát a ako trojky mi vôbec nepripadajú, skôr tie dvoječky:-))Máš ich krásne, určite so mnou bude veľa kočiek súhlasiť..

ihla

To sa mi nechce verit. V galerke vobec neposobia velko. Ja mam 350 gulate a mam dilemu, ci su to vobec trojky.
Podla coho usudzujes, ze su to trojky? Podla tej tabulky?