Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

martinka
ďakujem a to ťa aj ja obdivujem, určite máš posilovač riadenia:-))
avm
nefajčím menej:-((myslela som že budem, ale nejde to..ano naprávam, lebo som mala pocit, že nie su v strede tej podprdy ako majú byť, tak si ich tam snažím vždy vložiť tak, aby ich tie lemy na podprde pekne obťahovali. Ale neukladám si ich tam rukami, len prispôsobujem podprdou..

avm

martinka
sama autom na kontrolu, to si akcna, ja si to neviem predsatvit, nechystam sa tak skoro soferovat

lolo
fakt pekny obrazok, si taraz velmi povabna, no dnes uz konecne vykuka slnko, tak nech je pre teba co najskor teplucko na prevetranie tielok, vlastne pre vas vsetky :-)

mondan
ale teraz fajcis trosku menej, nie? inac vdaka za povzbudenie, pocuj a to si seriozne prska napravas, aby si ich dostala na spravne miesto? ;-D

martinka54

mondan
na kontrolu som sa odviezla sama. soferovala som zhruba na 12-ty den. u mna bol problem jednotka a spiatocka to som hadzala s dvomi rukami :-)

mondan

martinka
keď už ťa tu zaplavujem otázkami, ešte mám jednu,môžem po dvoj týždňovej kontrole šoférovať? Ale nemám posilovač riadenia, tak asi to bude zavčasu, či?

mondan

laloa
tak potom neviem..možno ma pravdu lolo, ja som sa to dočítala v podmienkach na operáciu,takže budeš mať asi najlepšie spýtať sa na to doktora..ale je pravda, že ja keď som ich dostala 5 dní po opke tak som mala riadne tlaky na prsiach.

lolo77

laloa neboj odoperuju ta aj keby si mala kramy..nic sa nedeje.. ide len o to ze ked mas menzes tak mas citlivejsie prsia a bolest by bola asi niekolkonasobne vacsia..

mondan

laloa
ja som mala opku 10.5. a menzes som mala dostať 12.5.Riešila som to citrónom..od piatku pred opkou som pila šťavu s citróna až do nedele večera.A posunuli sa mi až na 14.5., takže super..tiež som mala strach, lebo vtedy ťa ževraj operovať nebudú. A mňa začalo bolieť brucho už v piatok - to boli muky do pondelka:-((