Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sjuzi123

ahojte baby,
akú máte skúsenosť po zmenšovaní prs po operacii? ja som 6týždnov po a budem asi jediná, ale mne sa zdajú byť moc velké. chcela by som menšie :( doktor mi hovoril,že sa nemusím báť, že to budú štandardné 2ky, ale mám 3ky riadne teraz a zdá sa mi to fakt moc, preto sa chcem spýtať, či si myslíte,že sa mi môžu ešte zmenšiť.

dakujem za názory

bodynka

Alore ja som vyzbrojena kremom alhydran. A potom naplastami Suture Strip Plus ktore sa pouzivaju v plast. chirurgii.

alore

ahojte babulky,
co ste pouzivali na jazvy po opke?...objednavali ste si niekto pripravky od siklienky-silinovy gel,tycinku?

bodynka

Ahojte.
Laloa aj ja mam menzes tak ze mi mozno pride hned po opke. Ak mi od nervozity nepride prave na opku. Ale co uz. :(((
Ja na stehy pojdem asi do BB ze? Tak to zas bude vylet. Lolo na kolkaty den si si vedela uz obliect nieco cez hlavu??

ihla

jeyla

Ako ti je neprijemny ten pas? Velmi ta tlaci alebo...?
Ak by ta tlacil, tak si ho mierne povol, nemusis ho mat stiahnuty uplne na doraz :)

jeyla

barbora 10
ja som bola na opke v BB teraz pondelok...dnes je to uz celkom ok,len pri zmene polohy citim vacsie bolesti.Buduci piatok idem na stichy,tak som zvedava co mi povie Dr. na ten pas.Lebo ten je pre mna najneprijemnejsi...ale tak ma to urcite vyzam,ze to drzi implose dole a netlacia sa ku krku:))