Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nathania

mini001
Ahoj;-)
..dakujem za reakciu,nazor..
Som rada,ze si sa ozvala a mas podobne starosti..,dufam,ze neskor aj radosti;-_
Ja mam 166/58-60,tusim nejako tak sa pohybujem..

barbora10

nathania

ja som spokojna maximalne.prska mam take,ako som si predstavovala:-)a tiez som chcela iba 300,ale červen ma nahovoril na 350 a mozem povedat,ze som stastna,ze tak urobil,lebo pri 300ml by som lutovala,ze som nedala viac.ja mam uzky chrbat a meriam 167cm a vaha 52kg a vobec nie su na mna velke.ale co si pisala,ze ti najpr doktor navrhol 240,tak to sa ani neoplati.pod tych 300 by som ani nesla,pokial mas teraz malinke prsia.ved pozri do galerky.ja som tiez mala male prsia a tych 350 mi spravilo fakt pekne prsia.ja by som ti červena iba odporucala.

mini001

nathania,
máš presne ten istý problém ako ja, ja meriam 164cm a vážim 50-54kg ako kedy. mám tiež široký hrudník pod prsiami 81, a dr. červeň, ku ktorému idem na opku, mi navrhol 370ml vysoký profil anatomické, síce najskôr zvažoval či nedať 325ml, tiež som bola nerozhodná ale nakoniec sme sa dohodli na 370ml, tak som zvedavá.

nathania

barbora10
Ano,na doct.Cervena tu citam najlepsie ohlasy a najviac..Vo sv.odbore je asi "the best",preto som aj Ja zacala uvazovat nad nim....
Ty si bola tusim tiez pri nom,vsak?
Spokojna?

nathania

Ahoj barborka10
Dakujem,ze reagujes..;-)
Ano,mam sirsi chrbat a preto som zmatena,aj z tych nazorov ,aj z toho,co citam tu...kedze som zaregistr.,ze vacsina tu ma obv.pod prsiami nej.70-74..
Ja si kupujem podp.vacs.80A,al.B/samozrejme s vyst,vypch.,aby to nejako zensky vyzeralo..;-),ale uz ma to nebavi../Rozumies mi,vsak?
Nieco tam mam,ci si jednotky,neviem..;-):-((,niesom uplne plocha,ale neda sa ani povedat,ze mam prsia...;-) chapes?

barbora10

nahtania

ak som dobre pochopila,tak ty bi si chcela zvacsit tak o cislo a pol???nazory doktor su casto odlisne.preto cim viac konzultacii,tak tym viac premyslania,lebo nie vzdy ti doktori navrhnu to iste.ale podla mna ak chces nie moc vyrazne zvacsenie a uz teraz mas svoje jednotky,tak by som dala tych 300ml.ale zase tazko sa radi,najlepsie to vie sam doktor pretoze ta vidi.ale ak chces prirodzenost tak tych 300 je tak akurat.len zase aby to na tebe aj vyniklo,kedze mas sirsi chrbat.skus červena,on je na urcenie velkosti expert.

barbora10

sjuzi

mne velke tiez nepripadaju,takze sa nemusis toho bat,ze su to trojky:-)a ak ano,tak malinke.ja mam oproti tebe vacsie a v pohode nosim C-ckove kosiky,teda urcite su mi neni male.a niektore mam dokonca aj B-ckove,zalezi od strihu.niekedy fotky dost skresluju,takze mozno ze ich mas naozaj velke,ale na foto mi nepripadaju,takze by som povedala,ze mas pekne dvojocky.vsak posli viac foto aj v podprske,nech mozeme lepsiet vidiet.

nathania

Citam toto forum a velmi to pomaha...
Zistila som,ze su tu velmi pozitivne ohlasy na doct.Cervena.
Preto som aj zacala uvazovat nad nim a velmi by ma zaujimalo,co by navrhol On,kedze dvaja predtym..sa v nazore nezhodli... Myslim,ze medzi 240 a 350 je dost velky rozdiel,nie? Co mi poradite?

nathania

Bodynka..
..bola to rychlovka,rozhodla som sa..pre Chirmed..,ale roddine zalezitosti,kompl.mi to prekazili a uz som to nestihla../kedze som musela odcest.znova za hranice,kde som pracovne/ Bolo to minuly rok v lete.
Vtedy som objavila tuto stranku a citam Vas tu kazdy den. ..a som smutna.lebo to mam velmi komlikovane. Podla info,ktore som tu nazbierala,tak 2tyzdn.dovolenka doma mi stacit nebude... a inac-stale niesom rozhodnuta pre velkost,kedze nechcem velke..a pritom ten obvod pod prismi mam dost/ale co uz,kosti nestlacim;-) / Mozes mi poradit?