Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

jeyla

a kto ta operoval?
My od Dr. Cervena nemusime ten pas nosit na den po vybrati stichov (cize na 10. den po op), no na noc ho musime nosit 1,5 mesiaca od opky :)

lenkea

ahojte,zaujimalo by ma, co vsetko sa nemoze so silikonmi. napriklad som citala, ze sa nemoze chodit s nimi do infrasauny. ako je to napriklad so sportom?

malachi

jeyla
vyberanie stichov neboli, je to trochu neprijemne prinajhorsom,ale ja som si vzdy stichy zvladla vybrat aj sama takze nicoho sa neboj to uz ta nema co boliet! :)

jeyla

Ahojte babulky,v pondelok som bola na opke,dnes mi je uz konecne lepsie...ale dopujem sa tabletkami:)buduci piatok idem na stichy,ten vyber stichov boli???jaj bojim sa uz tej bolesti jak certa...hehe a ten pas hore na prsiach musim nosit dokedy??

ihla

avm

Ked ti vyberu stichy, cez den uz nebudes musiet nosit retro, ale obycajnu podprsenku bez vystuze, ale s kosticou! Toto sa ale dozvies na kontrole a aj ti to napisu :)