Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

martinka
ďakujem, takže treba byť len trpezlivá a dočkám sa:-))Inak na tie tobogány to ťa obdivujem ja som na takéto "športy" sraľo:-))mám fóbiu z výšok..
avm
bok bolí aj keď mi to včera manžel vymasíroval mentolovou masťou a ktomu sa mi pridala bolesť na hrudi:-((ale tá bude asi tým že som silná fajčiarka, lebo pri nadychovaní ma zabolí a zapichá na hrudi a niečo podobné som mala aj pred opkou..inak toho zosuvu bradaviek sa neboj. Si len týždeň po, to si všetko eštelen sadá..Ja si tie prská trochu upravujem v tej retro podprde..Už ich ale nemám tak ďaleko od seba a už nemám ani také špicaté ako na fotke:-))Začínajú sa mi fakt že páčiť a to ich mám ešte polepené, takže po odlepení verím že budem maximálne spokojná...

lolo77

avm ja som sa uz s tym zmierila..a kaslem nato.. skusala som si prave letne tielka..a TAK STRASNE SA TESIIIIM UZ KED BUDE TEPLOOOO :-D vyzeraju tie prsia v tom famoozne :-D

a INAK MAM NOVU FOTKU V GALERKE (v plavkach)..LIVAA ASI ZABUDLA NAPISAT :-) NEVADI..

laloa556

baby, chcem sa ešte opýtať.. kedže treba vysadiť antikoncepciu min. mesiac predtým.. ako ste to riešili ak TO vyšlo práve na termín OPky? je to dosť nepríjemné a bojím sa, aby mi just nedali taký termín :-D

martinka54

mondan
ja som ju nosila presne 6 tyzdnov, ale este stale si ju davam na noc a doma ked som. ja mam moc velke prsia a nechcem, aby mi rychlo klesli aj ked to mam pod svalom. teraz nosim 80DD a jednu mam dokonca 80F, lebo to bol mensi struh, tak vies asi preco si ju davam na noc :-)
s opalovanim to neviem presne, lebo ja som sa pytala az ked pojdem na dovolenku cca tri mesiace po opke a to mi povedal, ze len jazvy nech si kryjem a hlavne som sa pytala na tobogany lebo tie mam rada, ze ci si ma nic nemoze stat pri pade do vody a to mi odsuhlasil

avm

jeyla

vitaj! a vydrz :-D

ihluska, livuska
dakujem za objasnenie problematiky s kosticami a vystuzenim, vsetko mi uz je jasne :-}}

lolo
no clovek je viac nepravidelny a nesumerny ako naopak, tie "zosuvy" bradaviek uz zrejme postihli aj mna, dnes je presne tyzden od mojej OP, vsimla som si, ze cez retropodprsenku sa zacina crtat znacna nepravidelnost, hm viem, ze sa to v klasickej podprsenke strati, ale trochu ma to hneva - inac ty si na tej novej fotocke v plavkach KRASNA!

mondan

martinka
tak na tú sprchu sa teším už dávno:-))Otázočka - tú podprdu si nosila 6 týždňou cez deň aj noc? Asi by nebolo rozumné, keby som ju ku koncu na pár hodín doobeda vymenila za kosticovú, však? Vychádza mi to až do 24.6. ju nosiť:-((A opalovať sa môžme asi po koľkých týždňoch, nevieš? Pýtam sa to teba martinka, lebo ty si bola u Tršku a ten má iné podmienky ako Červeň..

martinka54

baby tak na tu infrasaunu som sa pytala, lebo ja ju mam tiez najradsej a doktor mi povedal, ze ju moc neodporuca, lebo to ide hlbsie pod pokozku.
teda moj doktor celkovo nebol so saunami nadseny, ale hovoril, ze do nejakej 50-60 stupnovej mozem ist v pohode

barbora10

to by aj mna zaujimala ta infrasauna.raz som citala,ze sa moze a raz zase ze nemoze.

lolo

ty este budes mat kontrolu,tak sa na to spytaj doktora.