Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zizala

Ahojte babule, som rada, ze existuje toto diskusne forum, velmi to pomaha pri rozhodovani. chcem sa opytat, este v stredu vecer som posielala Livke foto pred OP aby som sa dostala do vasej galerky a stale mi neodpovedala a v pondelok mam uz konzultaciu takze som sa chcela inspirovat.. myslite, ze cez vikend mi tu galerku uvolni??

barbora10

nathania

na omlazeni ti neslo zaregostrovat preto,lebo pod tym nickom uz je niekto prihlaseny.takze treba ten nick kombinovat,napr nathania,nathania1,nathania11 atd az kym ti ho neprijme.aj mne sa podarilo prihlasit az na nejaky 5 pokus.

a moj nazor na to,ci by ti stacila dvojtizdnova dovolenka.zalezi od toho,aku pracu vykonavas.ak mas nejaku sedavu a v kancelarii,tak urcite zvladnes.

bodynka

nathania , aj ja som dopadla tak ze najskor jeden mi navrhol ze max 225, potom 280 a Cerven 375. Ja pre predstavu som si tych 375 skusila naliat do sacku a vlozila do pordprsenky aby som priblizne videla ako budem vyzerat . A na konzultacii som si primerala "umele prsia" :D

nathania

barbora10
Na omlazeni niesom,lebo som sa x-krat pokusala zaregistrovat a vobec to neslo..
Neviem,kde bola chyba,ale ani jeden nick,co som napisala,nechcelo prijat...
Pytala som si tu radu,ale nik neodpovedal.

nathania

barbora10
Nie,neposielala som foto,lebo som sa hanbila../ale to asi vacsina/ a este stale niesom rozh.kedy pojdem.lebo som prac.za hranicami apodla toho,co citam,tak 2tyzdne mi rozhodne stacit nebudu,aby som sa dala do poriadku a bola fit;-)
Premyslam,ze sa uz vratim domov,len ma trapi,ci si najdem pracu..,a predtym,nez by som sa zamestn.tak si dam mesiac volno a pojdem teda na opku/ Povies mi k tomu sv.nazor? Kolko si po a ako si to zvladala?;-)

barbora10

nathania

staci ti jedna pred.chod sa rychlo odfotit a ked to terz posles,tak mozno uz vecer budes mat pristup do galerky.niekedy to livka posle este v ten den.

barbora10

nathania

galerka velakrat pomoze,kedze si mozes popozerat pracu doktorov.a na omlazeni nie si zaregistrovana???lebo aj tam je vela fotiek dievcat po augmentacii.ja tam mam foto tiez.

nathania

barbora10
Si mila,ze mi pises.. Pisala som par-krataj predtym,ale vecer-kedze cez den stale pracujem a nejako mi vela rad,nazorov neprislo..
Cenim si to a som vdacna za kazdu radu.Kto je pred...a nevie sa rozhodnut,vie...ze je to tazke..
Sme vyskovo takmer rovnake,len Ty vazis menej a mas mozno o 10cm mensi ob.pod prs.ako Ja,vsak? /Ja niesom silna,ale mam tazke kosti a taku stavbu tela/ Keby som bola na Tv.mieste,asi sa rozhodnem podobne. Tesi ma ,ze si spokojna!!! ;-))))) /foto v galerke este nemam,ale asi musim poslat,aby som sa pozrela,ake ich mate Vy pred....a po...co ste tam;-)/

nathania

mini001
Uvzovala som teda nad 300-325maximum..Nechcela by som kvoli sirsiemu hrudniku posobit mohutne;-) Chapes? ..astredny profil,okruhle..
Citam,ze doct.Cerven je odbornik,naozaj by ma "velmi" zaujimal jeho nazor..
Pytala som sa na anatomicke a tie mi neodporucali..
Ty sa sa teda rozhodla az pre 375? Nebojis sa,ze to bude vela?Ako Ti to vysvetlil.ze to bude vyzerat..kedze mas hrudnik,ob.pod prs.ako Ja..?