Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

nathania , mam dve operacie uz za sebou.. Myslim ze to zvladnem. :D A spim na chrbte v pohode ked si dam tvarovany vankus. Pomaly sa pripravujem.Mieri stale zabudnem ... nejak 67 cm pod. Vaha 49, som kilo nabrala jak som vysadila HAK. Aj ja ti drzim palce, nech sa super rozhodnete s doktorom .
Inak kolko sa vlastne u Cervena nosi pooperacna podprdka cez den??

nathania

bodynka
Tak uz sa Ti to krati...mas to za par..;-) Budem Ti velmi drzat palce,nech si tiez spokojna,hrda...
Ake mas miery Ty,vysk.vahu,obv.pod prs.?
Ak si dobre pamatam,tak si tiez stihla?;-)
Ja to tu citam uz rok,intenzivne..az mi z toho ide niekedy hlava prasknut;-)
S tym,co si napisala ,suhlasim..Ak uz to ma clovek podstupit,tak nech to stoji za to...
Ja som v nemocn.nikdy nebola,narkoza ziadna,na chrbte sa mi spat neda...Tak neviem,ako to vsetko potom zvladnem;-)
Ako si na tom TY?

nathania

mino001
...si ma rozosmiala;-))) ano,ani Ja to takto nechcem...aby moje prsia boli pred a Ja az za Nimi...xixi
...a este k tomu,ten sirsi obv.pod prs.,vies....aby som nevyzerala ako...silna -prsnata..;-)))))
Nevysvetlil Ti,preco anatomicke a nie okruhle? Viem,ze zalezi od postavy,ale mne zas povedali,ze anat.urcite nie.. a hrudnik mame podobny..
Nebojis sa,ze anatomicke casom,rokmi ..privelmi klesnu?

bodynka

nathania ano ja uz cakam len na opku, tu mam 6 juna. Tie rozdielne nvrhy su fakt zvlastne,tiez som tomu nechapala.. Ale podla svojich predstav som chcela min. 350 ml. Pacia sa mi sice aj pekne plne dvojky ale vravim si ked uz tak uz nech su to krasne trojky. Nech viniknu aj v pulovriku nielen v podprske a podobne.

nathania

..tak som sa konecne odvazila...odfotit..Poslala som e-mail,nick a niekolko zaberov na e.uhrinova@gmail.com
Spravne?
Teraz budem netrpezlivo cakat...na odpoved.;-)

mini001

nathania,
no práveže tej veľkosti sa bojím aj ja, ale keď som volala dr. že nechcem aby išli prvé cecky a až potom ja,sa smial,, nemám sa báť, že menšie na mne nevyniknú a že 370ml budú pekné a sexi, pýtala som sa aj na gulaté, lebo som mu spomínala barborku aj lolo a na to mi povedal že nemám sa porovnávať lebo každá sme iná a na každej rovnaká veľkosť ukáže úplne inak. takže asi tak a gulaté mne neodporúča, verím že to bude super, inak nemá zmysel do toho ísť . síce ja som so sebou spokojná aj teraz -), som úplne obyčajne jednoduchý typ baby, ale prečo sa trošička neskrášliť keď sa to dá a sú také možnosti. -)))))))))))

zizala

no vlastne ja som sa len teraz predchvilou zaregistrovala, ale v stredu som jej posielala fotku pred op. a fotku som nazvala zizala. Tak mozno to bude tym, ze som tu este nebola zaregistrovana... skusim este raz vecer poslat, tak dakujem majte sa zatial pekne

nathania

bodynka
Ty si to tiez mala pestre, s tymi nazormi na velkost implan.;-))
Nechapem,ak lekar pocuje,aku mas asi predstavu a ukaze Ti napr.nejake zabery a vidi aj Tv.postavu,ako sa tie vyjadrenia a odpor.lisia ;-) napr.medzi 225 a 375 .vsak?
Uz si rozhodnuta a pripravena?
Kedy mas opku?

nathania

barbora10
Ja som tie nicky vynyslala vselijake a ziaden mi nechcelo prijat.Nerozumiem tomu.
Foto,nejake zabery som teraz spravila;-)Poslem viac,aby ste mi mohli prip.poradit..
Naozaj som zvedava na Vase fotky.Myslim,ze mi to pomoze.
Pracu?Ano,pracujem v e-mail kanc.,ale moja napln nespociva len praca s pc.Pripr.aj objedn.,ceny a pri otv.box.a rezcien musim vynalozit namahu,pouzit vsetky svaly,prsne su tiez zatazene...takze myslim,ze 2tyzdne mi urcite nestacia../mozno mesiac/;-(