Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nathania

barbora10
Mas pravdu..
Naozaj sa tazko mozme porovnavat,ak mame kazda inu stavbu tela..
Na vyske,vahe ani tak nezalezi,,snad trocha,ale hlavne asi ide o obv.pod prs.a hrudnik..
na kazdej by inac vyzerali okruhle,ci anatomicke..hm..

barbora10

baby tam ide o tu vahu implantatu,takze rovnako ako antomicke klesnu aj gulate,akurat to moze inak vyzerat.ked doktor vyberie ten spravny tip implantatu,tak su prsia krasne.

nathania

mino001
Mas foto v galerke?
Ja som to len nedavno poslala e-mail,tak dufam,ze mi pride odpoved este dnes..aby som si mohla pozriet pracu lekarov..
Neviem sa dockat.
Ak by to nebol pre Teba problem,napis mi sv.e-mail,poslem Ti teraz sv.foto pred...Ty mi posles svoje a poradime sa,ako to je s tymi Nasimi sirs.hrudn. Co Ty na to?;-)))

nathania

mini001
Ano,mas pravdu..
Teraz rozumiem,takze tymto to vlastne vysv.a zdovodnil..-kvoli sirs.hrudniku,t.j.preto anatomicke,aby ho okruhle este viac nerozsirovali...
Hm...zaujimave a logicke.
preto som sa aj Ja pytala na anatomicke a nevysv.mi ,preco nie.. Vraj okruhle budu super.
Tak a moment.som v zacarovanom kruhu...ake? anatom,ci okruhle../dalsi chrobak v hlave;-) /

nathania

bodynka
Ja som pri nom na konz.este nebola,lebo som mimo...za hranicami..,ale uz som viac-menej rozh.,lebo su na naho najlepsie ohlasy..
Ako dlho sa nosi,spytaj sa ,prosim tych,co uz su po a absol.oper.
Rada by som poradila,ale v tomto nemozem;-)

mini001

nathania,
klesnuť ti môžu aj gulaté, podľa mňa ak pri chudnutí schudneš aj z pŕs tak je jedno či máš gulaté alebo anatomické.
mne že gulaté by ešte viac rozširovali hrudník. tak ja neviem.