Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

nathania.. hej aj ja som bola u nasho SuperCervena :-) a spokojna som maximalne.. ja som jedna z tych co chcela 2ky.. a aj ich ma a je maximalne spokojna..:-) vacsie si na sebe ZATIAL neviem ani predstavit :-) mam 300 stredny profil.. eurosilicone.. tiez som nechcela aby to bolo moc vysoke a aby to na mne kricalo..ja som zase utla chuda..vysoka.. len som chcela aby sa mi trochu zosumernili boky s hrudnikom.. cize som chcela sirsie implantaty..a su super..ale ty kedze mas ten chrbat sirsi tak na tebe by podla mna vyzerali dobre lebo by si to nemala ako dve lopticky nedajboze daleko od seba..ale ako ti baby uz pisali..najlepsie ti poradi doktor.. ona sa pozrie aj na tvar..aj na proporcie..a vsetko :-) ale budes spokojna..

nathania

mondan
Ahoj;-)
..si mila,ze aj Ty reagujes:-)
Ano,mam sirsi obv.pod prs. a zatial som bola na 2konz.a odpor.mi okruhle..
Teraz citam,ze mozno kvoli stavbe tela,by boli vhodne aj anatomy../tie mi zamietli/ Vela teraz citam,vela sa dozvedam..Je to dobre,ak uz sa raz rozh.nech toho nelutujem a budem spokojna;-) vsak?
Kazdy chvali d.Cervena,tak asi pojdem aj Ja k nemu;-) Som zvedava,aky bude mat teda nazor.. Ty si na tom ako? Nadmieru spokojna a stastna s lepsim sebavedomim?
Staci tych 325?

nathania

lolo77
Ahojky;-)
Dakujem za reakciu,kazdy nazor potesi..
A aky profil On dava? Ja nizky nechcem a vysoky asi tiez nie,to by som sa bala,ze ich budem prilis hore a viditelne;-) Nechcem,aby to privelmi kricalo..teda tie moje prsia;-)
Nik nevie,ze chcem ist na opku a nemozem to ani povedat,odsudili by ma....
Takze to musi vyzerat priblizne ako teraz-s vypchavkami..;-)))))
Ano,hrudnik mam sirsi/teda80-81asi/,takze preto si neviem predstavit,co by sa mi hodilo...
Dnes som poslala prve fotky,tak cakam na odpoved e-mail. Potom sa pozri a porad;-) Dik!

mondan

nathania
mne bol tiež problém vybrať inplantát kôli širokému hrudníku..Doktor mi povedal že na moju výšku mavajú baby hrudník 10-11 cm a ja mám až 15,5 cm. Neviem síce čo tie čísla znamenajú, ale ja ho mám širší aj kôli tomu že som sa ešte v puberte venovala kulturistike. Nakoniec mám anatómy 325ml pod sval. Myslím že keď máš široký hrudník kľudne môžeš ísť aj do guľatých, tie sa na ňom stratia. Horšie to majú tie čo majú uzky hrudník a potom im tie guľaté pretŕčajú po bokoch..Mne sa ale viac prirodzené zdajú anatómy:-))

lolo77

Baby tak sa musím pochváliť dnes som nakupovala tie kosticove zázraky, prekrasne mi to sedí :-) taká som bola happy že som kúpila hneď tri podprsenky samozrejme každé s nohavickami nech už to nejako vyzerá na mne :-)

Ale ešte si chvíľu ponosim našu retro, lebo ma sem tam pobolieva prave.. stavalo sa aj Vám take niečo? 3 týždne po? Tak to tam sem tam zatlaci hore.. Snáď nič vážne..

Bodynka.. Ja som obliekala zozaciatku kosele alebo veľké tričká, teraz už v poho, ale nezdviham ich úplne ešte..

lolo77

Nathania keď pojdes cervenovi opýtaj sa na stredný profil, on ho často nerobí (teda mne asi jedinej) ale keď máš širší chrbát tak by ti išli aj 350tky lebo sú širšie a vyplniť ti to pekne hrud :-)