Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

annie626

Kočky, viete mi prosim napísať ako sa hoja hazvy ak sa dávajú silikony zo spodu a nie spod pazuchy? Ja idem na opku 9.6. a koho poznám, má len spod pazuchy, tak prosíííím o nejaké názory aj zo spodu :-)
Dakujem!

nathania

...Tak Vy mi dnes ale davate zabrat..;-))) Ja uz mam chut absolv.to na bud.tyzden.. ,co je ale premna neralne;-( a neviem,kedy bude....

Dobre sa to tu cita,je fajn,ked jedna druhej poradi a povie sv.nazor.. Ak si raz vyberieme...,tak nech uz ta bolest stoji za ten uzsany pocit....neskor...;-))))) Co Vy na to?

lolo77

no ja som sa citila asi najstastnejsia ked som si obliekla obycajne letne tielko bez podprsenky.. boze to bol pohlad v zrkadle.. :-D :-D :-D

nathania

lolo77
;-) ano,pozehnane? Tak to je super..Citam to tu rok,nasla som to forum len nahodou..a uz mam tolko info,ze potrebujem uz len vidiet fotky inych...a neskor len sa rozhodnut a ist na to;-))))))

mondan
Ano;-) Take pocity? hmmmm....ti Ti uz teraz zavidim,ale samozrejme..v dobrom;-))) Aj Ja by som uz chcela byt na druhom brehu a citit sa zenskejsie ;-)

mondan

nathania
inak čo sa týka sebavedomia, tak môžem ti s určitosťou povedať že aj keď ešte nosím retro podprdu je so mňa úplne iná žena..sebavedomejšia, cítim sa krajšia, zvodnejšia, ženskejšia a neviem čo ešte. Je to proste úžasný pocit a hlavne koniec vypchávkam a problémom s plavkami, problémom s hambením sa kam ideš...

nathania

lolo77...; mondan... ;-)
Presne ta,uvidim,co na to pan doct.odbornik Cerven;-)
Ak to cita,tak musi byt na seba pysny..
Kazda ho tu velmi chvali;-) ,tak dufam,ze budem aj Ja...a potom odporuvcat dalsim;-)))) Cakam na odpoved,aby som si mohla pozriet galeriu.. Ku vsetkym foto je napisane,kt.doct.,aka velk.,miery a tak??? Aby som sa vedela zorient.a porovnat so sebou..

mondan

nathania
Dr.Červeň je dobrá voľba..ja som síce bola u Tršku ale oni dvaja sú topky tejto stránky:-))Ja som to mala trošku komplikovanejšie kôli asymetrii a výška bradaviek bola nízka a nerovnaká.Mám síce extra vysoký profil, ale myslím že budem maximálne spokojná. Je to síce zavčasu tvrdiť, som len niečo cez týždeň po opke.Ale verím že áno a to len kôli tomu, že je to neporovnateľné čo tam bolo a čo tam je teraz:-))