Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

livuska

mas ich prekrasne!!!!!a brusko ti zavidim,ty sexica:-)))to budu pohlady v lete na kupalisku,baby budu zavidiet a chlapy slintat:-))))

Livaa

nove fotecky ma livuska :))

Baby,ktore mi posielate fotky aby ste mali pristup do galerie uvadzajte v maily VZDY VAS NICK!!! lebo podla toho zakladam album do galerie. dik :)

lolo77

bodyy neboj:-) pri tvojej velkosti budú asi take široké ako moje len budú aj objemnejsie, nemám po ruke tu tabuľku, tak ti to tam neskôr môžem pozrieť (ja mám 801)

bodynka

Lolo pises o "zosumerneni bokov s hrudnikom"..A preto si sla do stredneho profilu..To znaci ze budu po bokoch vidiet viac?... Az ma zalial pot. Ja aj ked som chuda, mam tvar bokov a sirsie stehna , tak aj ja chcem zosumernit. Ale budem mat vysoky profil. Moja otazka znie : budem vyzerat sumerne? :DDD
Takze po 3 tyzdnoch uz nemusime nosit retro? Kokos polka leta v prdeli zahalena :DD