Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

dianka82

vitaj na fore.takze operaciu mas uz za rohom.nic sa neboj,netreba mat ziaden strach.pozerala som si tvoje prska a mas dobry zaklad,z toho budu velmi pekne prsia:-)a tiez ma potesilo,ze sa ti aj moje pacia.

dianka82

Baby ja prave citam,ze pred opkou nemozem mat kramy...Mne to vychadza,ze dostanem niekedy 30.5 a 3.6 mam mat operaciu.Pytala som sa na to po telefone v chirmede a vraj to by nemal byt problem.Konzultaciu som este nemala kedze som v zahranici a budem ju mat az 1.6. Tak teraz dilema,ci to vadi.Inak mavam slabu menstruaciu a od tretieho dna len spinenie...Poradte prosim.

saxana1

inak dnes som našla túto stranku, takže vôbec sa tu neviem orientovať, neviem ako by som si mohla pozrieť fotky Vás ktore to mate uspešne za sebou a podľa toho sa aj zorientovať a vybrať si dr??

Inak baby, ja mam hlavný problém ten že ja som mala prsia -ky, ale po dvoch porodoch mam len 2 vechte, kopu natiahnutej kože a nič, jeden prsník mam dokonca vyše o čislo väčší :((( vyzeram ako strašidlo, len neviem či mi budu musieť dr najskor prsia dať dokopy (aj bradavky mam upne vyťahane, padnute po dvoch deťoch kojených...) nemate niektorá podobné skusenosti prosím?? :((

saxana1

ahojte baby, silne uvažujem o plastike prs, len vobec neviem kde sa mam dať operovať, môžete mi prosim poradiť tie najlepšie kliniky? som z trenčianskeho kraja

dianka82

Inak vsetky baby ich tam maju paradne.V tichosti zavidim vsetkym ,co uz to maju za sebou...mna to este len caka...

dianka82

Ahoj baby...Som tu nova,dnes pisem prvykrat.Ja idem 3.6 do chirmedu na augmentaciu a uz sa troska zacinam bat.Zaslala som uz aj svoje foto livee.Inak velmi sa mi pacia prsia Barbory10.Tieto by som brala hned...

bodynka

Vdaka avm za typ. To s tou bolestou, ja len dufam ze to prejde. Ale na tvojom mieste by som sa infomovala doktora.

avm

Iny nazor:
ovšem Contractubex se mi naprosto neosvědčil, taktéž silikonové náplasti Mepiform nebyly nic moc, paradoxně se mi osvědčilo to nejlacinější a to Kalciová mast (40,-) a později jsem přešla na Měsíčkový balzám Biokarité od Saloos (cca 150,-), ten taky nemá chybu

avm

nazory na jazvy z omlazeni:

jizvy se doporučují masírovat lak, kterým působíme na jizvu, vede k tomu, že z jizvy je vytlačena krev a následně po uvolnění tlaku do postižených míst nateče nová okysličená krev, která stimuluje hojení. Po jizvě nepřejíždíme, ale postupně ji stlačujeme prstem. Správný tlak si můžeme kontrolovat podle zbělení tkáně pod nehtem. Na jedno místo tlačíme asi 30 sekund. Tlakovou masáž provádíme asi 10 minut, co nejčastěji, alespoň třikrát denně. Jedná se o dlouhodobou záležitost – účinky se dostaví za jeden až dva měsíce. Cílem je, aby jizva a její okolí bylo pružnější a jemnější.
Na mazání oporučuju Dermatix gel-Průhledný gel se aplikuje přímo na kůži Před déletrvajícím použitím ho vyzkoušejte na malé části pokožky, abyste se ujistili, že nebudete mít kontaktní alergickou reakci.Gel je čirý, může být čistě silikonový, nebo může obsahovat minerální látky podporující hojení. Z pokožky jej odstraníte mýdlem a teplou vodou.
Podobné jsou silikonové náplasti např.Mepiform.
Dále se dá mazat např.Contratubex cca 200kč -obsahuje ale extrakt z cibule,který může dráždit. Nebo měsíčková mast(jejíž masťový základ je vepřové sádlo) cca 50kč-mají ji v lékárnách nebo obchodech s bylinkami a zdravou výživou.

avm

bodynka
s tymi jazvami asi vela nenarobime, chce to cas, kym sa zhoja, vyblednu, je to len esteticka zalezitost, co po jazvach, ked si vizualne znovuzrodena a krasna :-D

ja mam ale problem s tym, ze zrejme z oblasti jednej z jaziev, teda v mojom pripade este velmi zivych - 9 den po OP mi tak vystreluje tupa ustavicna bolest do ramena, zapastia a lopatky, tak ze lezat na chrbte mi je takmer nemozne, vobec to neprechazda a ja neviem, co s tym, ci sa da pomoct si alebo len trpiet, ale ako dlho? vie mi niekto poradit?