Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

dianka

treba absolvovat tu konzultaciu,lebo najlepsie ti poradi a urci velkost doktor.ale ty mas vacsie prska ako som mala ja takze neviem kolko ml ti doktor navrhne.ale byt tebou,tak by som kludne dala 350.ty ich budes mat pekne,lebo uz teraz ich mas pekne.

nathania

dianka82
Ahoj;-) Ty si tiez v zahranici?
Ja tiez..Kde si,prosim,ak sa smiem spytat?
Ja tiez tuzim po "krajsich prsiach",len neviem,ako to sklbit s pracou...a domov mozem tak na 2tyzdne,co mi na vsetko nestaci..
Citam to tu uz rok a mam mnozstvo info..;-)Ale len vcera som nabr.odvahu na foto a poslala som pre Livaa..Dnes som si 1x pozerala fotky pred a po.. ;-)

nathania

lolo77.... ; barbora10
Mate ich naozaj ukazkove...;-))))
Ani neviem,kolko krat..som si ich prezerala.. Mozte byt naozaj max spokojne a vdacne p.doct.,ze "mate teraz taku krasu na hrudi":-)))))))
Je naozaj odbornik,musim uznat!!!!!!!!!!!!!
Ak si pozriete foto,mam troska asym.a preto uvaz.ze prav.300 a lav,325ml,okruhle a stredny profil..
Tusim som tam videla:KlaudiaKE a Ona ma obv.pod.prs.ako ja-teda tych 80..
Prosim ,skuste povedat sv.nazor.Budem Vam vdacna!

nathania

barbora10
Ahojky;-) Takze vcera som posluchla,spr.nej.zabery,poslala Livaa a Ona mi dnes odpisala a poslala heslo;-)
Ja som Ti cele popoludniepresedela pri pc a pozerala fotky;-) Az ma z toho boli hlava;-)
A co sa tyka Tvojich:tiez krasne!Take,wau...."prsia";-))) Zavidim,,ale v dobrom,samozrejme..
Premysl.som,ake chcem asi Ja...a myslim,ze 350mlby uz bolo vela,kedze nechcem velmi vystredne..
Pozri,prosim,moje zabery a porad. Dakujem!;-)

dianka82

Lolo 77 no hej uz to mam za par,ale doteraz som bola statocna,ale nejako uz prihorieva.Snazim sa na to nemysliet,ale ubieha to rychle...jednak uz to chcem mat za sebou,ale na druhej strane sa bojim.Zatial som nemala konzultaciu takze ani neviem aku velkost dostanem.Kazdopadne ja som prcek mam okolo 162 cm a 47 kg.Ale chcela by som prsia ako Barbora10.Co myslite???

Barbora10
co sa toho zakladu tyka...no kedysi to boli pekne plne mozem povedat trojky,ale to som mala 16,17... Teraz mam 27 troska cvicim takze prsia akosi odisli...co narobim.Este,ze sa to da napravit...

nathania

lolo77
Ahojky;-)Ako sa mas?
Ja som dnes od Livaa obdrzala heslo..
Tak som si konecne pozerala fotky..;hmmmm....musim povedat:mas ich naozaj ukazkove a pekne!!!Nadhera! Ty si asi velmi spokojna teraz,vsak?
Presne o niecom takom snivam aj Ja.. Myslim,ze tych 300by mi urcite stacilo,teda okr.a stredny profil... Podla toho,co som tam dnes vsetko videla a porovnavala..
Pozri ,prosim,moje foto a porad..Dik!

lolo77

body pozerala som to.. ja mam sirku : 12,4 cm a ty mas 11,7 cm..
ale neviem vobec aky mas hrudnik.. takze tazko to posudit..

mne to krasne vyplnilo to co tam chybalo..a rozsirilo..

lolo77

ahojte vsetky nove cakatelky :-) dianka ty to mas fakt uz cochvila.. drzim palce. :-)

ja si inak zatial s tymi jazvami nerobim nic.. ale dost rychlo sa mi hoja.. :-)

ja si momentalne vychutnavam kosticove podprsenky.. je to krasny pocit..lebo mam tie prsia asi take velke ako pred tym..ale s tym rozdielom ze tam nemam 3cm hrubu push upku :-D :-D

barbora10

dianka

k tej menstruacii tolko,ze to nebude vadit.ide o to,ze pocas nej mavaju niektore zeny prsia velmi citlive a bolestivejsie,takze preto sa na to pytaju.ale zoperuju ta aj pocas nej.