Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

dianka

fakt?to s tym tvojim manzelom,je to mile,lebo aj ja s mojim priatelom som pred operaciou pozerala galeriu a tiez mi vzdy komentoval,ze ktore prsia sa mu pacia:-)mna to tesi,lebo chlapy maju iny vkus ako zeny.podla mna z 350ml budes mat este krajsie prsia ako ja.a urcite aj vacsie.ved ak ti to pomoze,zober doktorovi foto prs ake sa ti pacia,aby vedel,ako si to predstavujes.

dianka82

Nathania,

urcite zvazujem tuto velkost 350ml.Myslim,ze by ma to uspokojilo,ale necham to na odbornikov.Kazdopadne chcem radsej vacsie prsia ako mensie.Vela zien po operacii hovori,ze mohli kludne byt aj vacsie.Ale tazko je rozhodnut predtym lebo kazda ma ina telo,stavbu,vysku,kg...

Inak,co sa toho zahranicia tyka ja sa Ti nedivim,ze chces ist domov.Ja som vydata takze to je ine,ale keby som nemala vazny vztah tak neviem neviem kde by som teraz bola...
No nic zatial aspon tolko na dnes.Idem pomaly spat,ale zajtra som tu ako na koni... Prijemny zvysok vecera vsetkym...

leus

lolo77
sa mi vidi ze si pisala par stranok dozadu ze mas jednu o mm nizsie ako druhu...
nathania
ja idem k Dr.Cervenovi, BB a ja by som nechcela nejake velke, take aby na mne nevyzerali divne,k mojej postave...myslim ze dake 275ky mi budu stacit

nathania

dianka82
Ja som v England.Pracujem tu,zijem dlhsi cas,par rok.,ale uz ma to tu nebavi..Nic ma tu nedrzi.Moja rodina je doma..
Uvazujem,ze sa vratim..,len neviem,ako to bude s pracou..Uz dost dlho je kriza!
Takze ides len tak nakratko..? Budem Ti drzat palce,nech sa za ten cas das doporiadku a aby si aj spokojna bola s prsiami..teda manzel tiez;-))))
Premysl.nad 350vys.prof.?

dianka82

Nathania,

ja som na Cypre sest rokov.Uz aj vydata.Letim 1.6 v noci a poobede mam konzultaciu.3.6 operacia.Ostavam do 14.6 tak dufam,ze vsetko pojde ako ma.Tiez sa potom pravdepodobne vratim do prace kedze nemam fyzicky narocnu robotu.Ty si kde???
Inak ja som chcela prsia uz skor,ale moj manzel hovoril,ze lepsie ked si dam po babatku.Ja som suhlasila,ale to som mala este ake take prsia.Teraz som zacala troska viac cvicit a nejako sa stratili.A len tak pre srandu som ho jedneho dna vyskusala.Ukazala som mu dievca s fakt krasnymi prsiami a on sa toho uplne chytil.Nevahala som a hned som si dohodla zakrok :-)

Barbora10

dakujem,ale ja tuzim po takych ako mas Ty.Ukazala som Tvoje foto mojmu manzelovi a ten skonstatoval,ze ked ich budem mat ako Ty tak sa ho vraj nezbavim.. :-)

nathania

leus;-) Ahoj..
Ano,aj Ty si za hranic.? Rozumiem,ak mas v pohode pracu,tak ano..
Moja je tiez dobra,ale aj troska namahava pri otv.box.a rez.cards,aj ked prac.v e-mail.knc. Takze podla toho,co som sa tu vsetko docitala,2tyzdne mi ozaj bude malo,aby som pracu zvladala.
Ty si sa rozh.pre aku velk.a ku komu ides?

nathania

ihla
Ahoj:-)Ty mas tiez pekne;-)Ja som tusim ani nestihla pozriet vsetky,tolko Vas tam je....
Inac,dakujem za radu,pozrela som si,co si mi poradila.Ano,kazda mame pred iny tvar prs,aj stavbu tela..takze to aj inac potom vyzera..Preto som aj hladala nieco,co by bolo podobne mojim a nejako sa rozh. Citala si,co som pisala?Myslis,ze taka velkost by stacila? Naozaj nechcem vystredne

ihla

leus

dakujem :-) No ja som tam dala naschval aj fotky, kde podla mna vyzeraju ako dve uplne neprirodzene gule. No na niektorych su pekne a v skutocnosti su krasne :-)

nathania

pod prsiami mala okolo 80 aj ska38, pozri jej foto.
Pozri si foto delly - ma taky tvar prs ako ty a rovnako aj laloa - len ta je este pred op.

leus

nathania
ja robim tiez v rak.na 2tyzdnove turnusy, OP som si objednala tak, ze piatok pridem a utorok ma robia, ale ja sa chcem vratit normalne o 2tyzdne do prace.Je pravda, ze nemam tazku robotu a nemusim dvihat, ale cestujem daleko, tak snad to zvladnem

som si dnes prezerala galerku,
lolo77
tie bradavky ani nevidno, zeby bol rozdiel,prsia mas pekne a taktiez sa mi pacia sjuzi123-ale neuvadza kolko ml a prsia ihly su krasne tiez, ja tiez chcem dosiahnut prirodzeny vzhlad, aby mi nestali ako 2pomarance, su tam baby ktore maju take a vyzera to velmi neprirodzene....