Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

baby budte radi ze ste uz aspon tam. Ja sa uz neviem dockat a mam pocit ze sa toho snad ani nedockam, stale je to v podstate neuveritelne.

jeyla

sjuzi 123
juuj to ams super,ze uz nemusis nosit retropodprdu,mna to este caka 5tyzdnov:((ale uz sa tesiiim naleto straasne.

sjuzi123

jeyla
ja som si ani pred opkou prsia nenatierala a strie sa mi nespravili, teraz ich ale natieram každý deň, aby som mala kožu dobrú a elastickú.
Ja som zajtra 6 týždnov po opke, takže retro podprdka bye bye :) už len aby mi prska zmäkli

baby
vam asi po akej dobe zmäkli prsia a mohli ste ich dať pekne k sebe?

jeyla

bodynka
ja mam strie na stehnach od 13rokov,ale nejake dva tyzdne pred operaciou som si natierala prsia,aby sa mi nespravili.Teraz to mam zabalene,tak neviem...ale dufam,ze sa mi nespravia.

bodynka

ahojte .jeyla a tebe sa strie spravili??
Baby to tu neni nik kto pojde 6.juna do Pezinku na opku?
Lolo dik za inf. To zas snad nebude taky velky rozdiel.

jeyla

Caute babulkyy, som skoro tyzden po operacii,uz mi je dobre...na zmrzku pojdem:)))len som sa chela spytat tych dievcat, ktore maju po operacii,ci ich to tiez tak po tyzdni steklilo,svrbelo na prsiach...a ci sa vam neporobili strie...dkujeeem

barbora10

leus

vysoky profil ti ide viac dopredu a stredny viac do sirky.a to aky ti doktor navrhne zalezi aj od toho,ci mas uzky chrbat,alebo siroky.na niekom anatomicke nerozoznat od gulatych,ale urcite su ine.maju taky prirodzeny tvar slzicky,ako prirodzene prsia,ale prirodzeny vysledok mozes dosiahnut aj gulatymi.

leus

barbora 10
ked ja som videla fotku s touto velkostou a sa mi zdali dost velke, hoci mozno fotka a realita....mozno ze pristupim aj na 300ml, uvidim co mi aj DR.povie.Neviem co znamena ten vysoky a stredny profil...podla coho aky davaju a anatomy sa mi podla foto nezdaju ine ako okruhle

barbora10

leus

275ml?podla mna je to strasne malinko.prirodzenost dosiahnes aj s vacsimi,ved nech to uz je aj vidiet ten rozdiel.a sjuzi ma 320ml anatomicke a ozaj nevyzeraju neprirodzene a nijak velke,takze tych 275 by bolo asi ozaj malo.ci?ved sa spytaj lolo,tiez chcela maximalnu prirodzenost.najprv chcela menej a nakoniec dala 300 a je velmi spokojna.