Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

no riadne sa to tu zase rozbehlo kym som bola prec
o tyzden konzult to som naozaj zvedava co na mna vymysli..ja sa najviac neviem rozhodnut ci VP alebo SP
livuska, mihalicka alebo ihla vy mate aky profil?nemate to na foto napisane. diky :)

martinka54

baby mne sa zda, ze mi tie prsia dost klesli alebo to sa tak usadzaju? ja neviem, stale sa obhliadam a moc sa mi uz nepacia.

prcinkka

Caute kocky,100 let som tu nebola.Niekto sa tu pytal na strie po opke.No ja s tym mam problem,ale ja som tie strie mala uz pred opkou,takze je jasne,ze ich tam mam aj po,ale zacala som chodit na laser a fakt sa to zlepsuje,len to dost stoji :-)
Tak som sem len na chvilku zaskocila a uz idem.Novym cakatelkam drzim palce.Ahojte

ihla

bodynka

Ja myslim, ze to bude tym, ze clovek sa nemoze umyvat do vybratia stichov, tiez preto, ze su prska take stlacene a stale zavrete v retro podprde, navyse retro je priserne tesna.

mondan

avm
ďakujem ti za povzbudenie..urobím to tak, že keď to bude bolieť budem myslieť na teba a brať to tak že som v tom neni sama:-)))inak na tvoje fotečky už sa mooooc teším, dúfam že pošleš:-))

avm

mondan
zajtra ides na vyberanie stehov?
aj ja, len sa zial nestretneme, kazda budeme v inom meste, budem na teba mysliet, meboj, urcite ta bolest nebude take velka, som zvedava na tvoje nove foto :-D

inac dnes mi je fajn, dobry den v porovnani s predoslymi pohoda, slniecko

jayla
svrbi to veru kade-tade, ja ochladzujem, podlkadam vatovymi tamponmi... zuby stiskam ;-D

mondan

jeyla
mňa svrbia nenormálne a úplne všade..najviac asi medzi prsiami..zajtra idem na štichy a ide mi konečne odlepiť aj tie pásky.No bojím sa viac ako pred opkou.Ževraj je to veľmi nepríjemná depilácia:-((teraz keď to len trošku chcem odlepiť tak mám hviezdičky pred očami, som zvedavá čo budem mať pred očami zajtra..