Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

avm

martinka
dakujem, ze si ma opravila, jasne, posli foto

ospravedlnujem sa, ze mi trikrat odoslalo to iste, niekedy mi net hapruje

martinka54

ked nebudem mat co robit zajtra tak poposielam nove fotky a potom mi poviete co si o tom myslite. fakt neviem ci je to len usadzanie alebo ze mi naozaj klesli, lebo keby mi klesli bola by som z toho dost sklamana. ja viem, ze 405ml nie je malo, ale zase to tiez nie je nejaky extrem.
awm
ja som mala opku 12.3.

avm

jeyla
ja mam jazvy pod pazuchami a sama som si ich tiez uz parkrat preliepala, neboli to, ale mondan ma oblepene myslim cele prska a rez pod prsom, to moze byt trosku neprijemnejsie, ale bude to ok, ved bude mysliet na mna ;-D

avm

jeyla
ja mam jazvy pod pazuchami a sama som si ich tiez uz parkrat preliepala, neboli to, ale mondan ma oblepene myslim cele prska a rez pod prsom, to moze byt trosku neprijemnejsie, ale bude to ok, ved bude mysliet na mna ;-D

avm

martinka
myslim si podobne ako barborka, ze prska sa ti este usadzaju, ved to nie je zas tak dlho po tvojej OP, od aprila myslim, nie? tak nevesaj hlavu, vyckaj este a tes sa, ze si krasna a hlavne nepochybuj o tom :-D

avm

jeyla

barbora10

martinka

no vies,cim vacsie prsia,tym to pojde rychlejsie dole.aj ten implantat je dost tazky,kedze mas 405ml.ale urcite je to teraz iba tym,ze sa ti uz usadili.ved posli nove foto.ja myslim,ze ich mas stale pekne:-)

jeyla

martinka 54
ahaaaa,no ja nemam nic oblepene.Mam len retropodprdu a ten pas na nej,aby mi tahalo implose dole a prelepenu mam len jazvu.Juj tak to teda nezavidim.

martinka54

jeyla
ale ty mas ine lepky podla mna. nam doktor Trska oblepil cele prsia kompletne s takou hrubou paskou a dost to bolo neprijemne ako mi to daval dole, hned som mala celu cervenu pokozku, taku podrazdenu

jeyla

mondan,avm
noo ja idem tento piatok na stichy.Ale mne to uz kamoska dva krat prelepovala tu jazvu.Chcela som to mat cistucke.A nebola to taka strasna depilacia,uplna pohodicka:))tak sa nemusis bat.Potom mi povies co a ako bolo na stehoch a na kontrole....