Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

leus

nepomylili ste si aj s manzelom meno doktora???alebo galeriu,lebo v tej nasej nie je ani jedna zena,ktorej prsia cerven pokazil.ja mam prsia tiez od neho a spravil mi ich krasne,tak ako aj mnohym dievcatam tu z fora.a tvoj manzel podla mna nie je detailista,ale nechce,aby si si dala silikony,tak vsade hlada chyby.a ved je plno doktorov ku ktorym mozes ist,vyber si ineho a mas po probleme.

leus

lolo77
ved ty musis najlepsie vediet, ked si bola u neho operovana :) ja som sa unho objednala, ale vela asi budem este spekulovat, my mame tu v LC plastickeho chirurga-Dr.Caban, aj nam je znamy ,len vobec neviem aku ma pracu, o nom sa na forach vobec nehovori, tak preto som hned zvolila Dr.Cervena.

dianka82

Dobre ranko prajem,
baby chcem sa spytat,hlavne teda kosicaniek...neviete o nejakom ubytovani blizko chirmedu???ja niesom z Ke,ale idem na opku tak by som potrebovala nejake ubytovanie poblizku.Nie teda nieco predrazene,ale nech mam kde prenocovat predtym..
Inak uz sa mi to krati.Nejako nemam teraz vela casu nato mysliet pretoze mam vela prace,ale aspon sa budim v noci a uz dilema,ze co a ako...
A hlavne ide o to,ze tam budem sama kedze manzel nemoze odist z prace a rodina to nevie.Ani kamosky proste nikto.To ma dost desi,ze budem sama dva dni pred operaciou...Dufam,ze to zvladnem....

malachi

ihla
dakujem, lebo vy ich mate fakt skvele!
ale napr. lolo ma SP (teda sa mi tak zda) a tie su tiez nadherne tak uvidime co sa dozviem na konzult.
leus
to musis mat celkom tazke s muzom detailistom, chcem vidiet cloveka co ma autenticke obe strany- taky neexistuje!(podlozene vedeckymi faktami...).

lolo77

Leus ako sorry ale musím sa pána doktora zastat, ja som nevidela ešte pokazenu prácu od neho, odkaz muzickovi nech sa pozrie na seba či má úplne identické obe strany tela ;-)

A ktomu bludu že jeden robí on a druhý niekto iný.. Tak na tom som sa minule s ním z chuti zasmiala..

Ľudia už musia vymyslat hentake p.coviny aby mu aspoň "trosicku" pokazili meno

ihla

malachi

Tusim, ze vsetky mame vysoky profil - ja a barborka urcite a myslim, ze aj livuska.

martinka

Posli tie fotky, aj ja som zvedava :)

leus

baby ja som uz nacisto mimo, moj muz ten ma len pesimisticke reci o tom , ze ked ma dodrbu na OP, ked videl fotky prace dr.cervena, tak sa mu nic nevidelo, hned zbadal aj asimetriu u niektorych, detajlista, no a ja fakt neviem...neviem preco sa cervenovi podari urobit jeden prsnik vyssie ako druhy.Na jednom fore jedna baba pisala, ze jeden robi on a druhy dava robit Dr.co sa zauca, je to pravda?