Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

leus ano je to aj v tom..ja som bola najprv rozhodnuta pre nizky profil.. pri ktorom by ten prechod zvrchu vyzeral uplne jemne asi.. len potom co som zacala citat forum..a baby radili..tak som chcela nieco o trosku vyssie..a kedze nizky profil keby som chcela vyssi..tak by bol aj sirsi a nezmestil by sa mi..tak som zvolila stredny.. nad vysokym som preto nikdy nerozmyslala..lebo pre mna je to moc vyrazne..a teraz vidim ked mi tie prsia uz zvrchu odpuchli ze je ten prechod fakt jemny..a neposobi to nijako vulgarne..ale ono to zavisi aj od tvojho tela..od pokozky..od "vrstvy tuku".. ja som sice chuda..ale tu vrstvu som mala idealnu..lebo mi nikde netrcali rebra ani kosti..takze mi to vsetko pekne krylo..

leus

lolo77
a preco si sa rozhodla prave pre stredny? Inac dnes som bola obzret kamosku, v marci bola operovana tiez u cervena a ma vysoky profil, ale sa mi zdaju tie prsia velmi tak hore vytlacene, podla foto sa mi tvoje zdaju take prirodzenejsie, myslim to postavenie, je to v tom profile?

lolo77

sjuzi my od cervena mavame len 3 tyzdne..a potom kosticu..ale som rada ze mam cez den tu kosticu..lebo bez by mi to este asi nebolo prijemne..:-)

sjuzi123

lolo77
tak to je super! ja mam dnes 6týždn po opke,takže by som už asi nemusela retro podprdu nosiť, ale nevychadzalo mi to ist k dr na kontrolu. Ja som sa ho ale chystala spytat ci musim kostic.podprdu nosit,že ja by som radsej bez uplne..ale tak asi to ma svoje opodstatnenie :) ja by som tiež privítala prska viac k sebe!

lolo77

inak baby odkedy nosim podprsenku s kosticou..co je len par dni.. tak sa mi prsia dali este viac k sebe :-) a vyzeraju este lepsie! :-)