Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nathania

leus ;-)
Ano,lolo ma velmi pekne! Lenze nie na kazdej to vyzera rovnako..Mame ine postavy,obv.pod prs.,obv.pasu..vysku,vahu..
Tiez si myslis,ze raz pod pazuchami je lepsi?Ja ano,predsa to nieje take viditelne ako pod prsiami..
Bola si pri kamoske?Ja som este nevidela zblizka,nazivo silik.prsia..Povedz,su nazoaj casom pekne,prirodzene..Co vravela kamoska?Myslis,ze aspon 3tyzdne po opke su potrebne?

nathania

leus ;-)
Dik za reakciu.Premyslam nad 300a 325,ale viac...asi nie,bojim sa.Neviem,ci by 325 a 350 nebolo uz velmi vela..Nechcem ziadnu vystrednost a extrem,aby sa zamnou otacali.. Rada by som prirodzene,t.j.to,co sa snazim nosit teraz-ale s vypchavkami;-))

leus

nathania
moja kamoska mala taky obvod hrudnika a dala si 325ky, akurat na nu, mensie by na tvoj obvod asi neboli dobre, ja som utlejsia, mam dakych 72 obvod, mne budu stacit aj 300ky, mne sa pacia tie co ma lolo77, tiez podla mna stredny profil, vyzera prirodzenejsie asi...ta kamoska ma aj jazvy v podpazuche take jemne, len take ciarky.

mondan

jeyla
ja si myslím, že nosiť tú retro-poprdu čo najdlhšie je dobrá vec..Je to síce otravné, ale určite to má lepší vplyv na prsia, hlavne nato, aby si lepšie sadli..Tá podprda ti ostáva, takže by som to neriešila a nosila by som ju aj po 3 týždňoch ak teda chceš:-)

nathania

pre vsetky;-)
Prosim Vas,pozrite si moje foto a poradte..Budem Vam vdacna.Mam 166/60.obv.pod prs.80-81mam jednoducho taku stavbu tela..;-( Aj by som menila,ale to sa neda..

lolo77

jeyla..ano hovori to vsetkym.. nas pan doktor cerven to dava len na 3 tyzdne..a asi vie preco.. ini to davaju aj na 6 tyzdnov.. ale ved sa ho opytaj..sam ti povie.

jeyla

babyyy
teraz mi pisala jedna holka,ze 3tyzdne je zevraj malo nosit tu podprdu vkuse.A ze ta kostica to moze zdeformovat...ja idem na stehy az piatok tak som sa este nepytala priamo doktora.A on hovori teda vsetkym,ze to maju nosit iba 3tyzdne v kuse a potom iba v noci???

nathania

leus;-)
Dakujem za info,nasla som.Dufam,ze ten e-mail je priamo na Mudr.Cervena.Chcem mu napisat a neskor zavolat.Mam to troch zlozite,lebo sa pracovne v zahranici.
A co Ty?Tiez sa chystas na opku do Novamed?Rozhodla si sa uz pre velk.?
Ja uz rok rozmyslam,citam,ale len par dni dozadu som konecne nabr.odvahu a poslala foto Je to fajn,pozriet si tolko fotiek pred...a po...Velmi to pomaha pri rozh.,vzhladom k tomu,ze kazdy ma iny hrudnik,tvar prs,stavbu tela.. Ja uvaz.nad-max.300kvoli asym.,okruhle a urcite stredny profil..

mondan

avm
tak ako si dopadla na štichoch? Dalo sa?
ja som myslela na teba:-)) a poviem ti, že pomohlo:-)) Ale teraz vážne..doktor má fakt zlaté ručičky, ani tie lepky neboli také hrozné ako som si myslela a štichy paráda..Síce mám prsia ešte stále dosť opuchnuté, ale keď odpuchnú budú super:-))
Zajtra ak to pôjde pošlem nejakú tú fotečku do galerky.