Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

leus,
až teraz som si poriadne pozrela svoje fotky a máš pravdu na tej jednej je to prso dosť viditeľne väčšie, ale to bude asi aj blbým uhlom v ktorom som to fotila, lebo na ostatných a ani v skutočnosti to tak vidieť nieje, je tam väčší opuch ako som písala, ale v takomto rozdieli určite nie:-))Je to aj fotené mnou z web-kamerou a dosť naprd sa to takto fotí..Veď po nejakom týždni pošlem opäť fotky a skúsim sa dať odfotiť manželovi:-))

MeryNR

mondan
najprv som uvažovala nad Červeňom ale mám to dosť od ruky, tak idem do NR k Bakošovi, bola u neho kappa z fóra.. Ževraj má peknú prácu, cenovo výhodné a mám to na skok..

mondan

MeryNR
ak ideš ku Dr. Červeňovi tak to máš myslím tak akurát, čo tu čítam tak objednávky na opku dáva už až na október..Takže vôbec to nemáš zavčasu..

MeryNR

baby, prosím o Váš názor!
Na opku sa chystám v septembri alebo v októbri, už mám vybratého aj doktora. Nebude to blbé keď už teraz v júny pôjdem k nemu na konzultáciu??

mondan

ahojte všetky
ďakujem za vaše názory..
zásuvka
v práci je to v pohode akurát tam cítim závisť, ale je mi to jedno..ja som na to že mám silikóny pyšná a kľudne to všetkým poviem:-))nemám s tým problém, veď v dnešnej dobe je to úplne normálne..
leus
ďakujem ti za tvoju úprimnosť:-)) tá jedna bradavka je vyššie len kôli tomu že ju mám ešte dooosť opuchnutú, lebo mi s toho prsa bral mliečne žľazy, čiže tomuto prsníku bude trvať dlhšie kým odpuchne ako tomu druhému prsníku.
sjuzi
ďakujem ti a dúfam že aj mne to prejde po tých 4-5 týždňoch..
susana019
najskôr premýšľal aj okolo dvorca, ale tým že ja nemám dvorec ohraničený, to vylúčil a navrhol extra vysoký profil, aby mi tie dradavky zdvihol.Mám anatómy. A pýtaš sa na deti..áno mám dve 16 a 12 ročné..
avm
aj ja ti gratulujem, pekné ich máš:-))ešte ich máme síce obe dosť opuchnuté ale myslím že môžme byť spokojné ako nám to pááni doktory zvládli..a keď pošleme po odpuchu fotky, to bude..:-))

zizala

Sjuzi123

prosim ta, mozem sa ta opytat aku mas vysku a vahu? a mas polytech implantaty? mne navrhol dr. tiez take ako mas ty - anatomy, vysoky profil, pod sval 260 az 330 ml. len ja som hrozne moc vysoka, mam velmi dlhy trup takze neviem si predstavit ako budu na mne silikony vyzerat a tvoje sa mi velmi pacia:}