Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

alore
kup si panthenol tabletky a zo zaciatku si davaj aj vyssie davky ako pisu a urcite by som na tv.mieste uzivala dlhodobo

sjuzi123

alore
mne tiez padaju :( a kadernička mi poradila bio sil alebo bio syl či tak nejak, chystam sa to kupit. ona ma s tym osobnu skusenost a ze je to dobra vec

malachi
pozri si moje foto pred. myslim že velmi podobne som bola na tom, takže určite sa dá na tom stavat :)

alore

malachi no uz beriem lieky dufam ze mi prestanu padat vlasky nie ze budem plesata a mat silikony :D sorry ze som mimo temy...malachi a kedy mas mat opku a u koho a kolko ti navrhol..ty mas aspon nejaky zaklad trosku mas bradavky do stran(neber to v zlom mozno fotka skresluje ale s tym sa da robit) ja mam zase znacne prepadnuty hrudnik s tym nic neurobim ach

malachi

alore
na teba sa special tesim ako to bude vyzeratlebo so zakladom sme na tom rovnako(tiez nemam nic), len ty ich mas aspon pekne pri sebe...ostatne baby tu mali vzdy aspon aky-taky zaklad tak to aj pekne vyznelo vzdy len neviem ci to nebude moc viditelne,ked fakt nemam nic...
inak k tomu padaniu vlasov...sa cudujes?mas 184cm a 63kg a este chces schudnut?!aj preto ti tie vlasy mozu padat, ze mas dost znacnu podvahu alebo to moze mat hormonalnu podstatu na to ti vodicky ani ampulky nepomozu
(ospravedlnujem sa, ze som mimo temy)
inak baby videli ste moje foto?co si o tom myslite da sa na tom "stavat"?diiiky

alore

zizala a preco budes mat anatomy? ja mam navrhnute gulate o anatomych ani neuvazoval? aj ja dufam ze sa tu este niekedy stretneme teraz som nemal moc cas pisat ale citam to tu kazdy den..pekny zvysok dna papa

zizala

alore

este mam ist na jednu konzultaciu tam by sme prebrali tu velkost navrhol od 260 do 330ml a zatial som za 300ml - zlata stredna cesta, ale povedal, ze bude mat viacero velkosti pri sebe a podla toho co sa mu bude zdat najprirodzenejsie pre mna mi vyberie, takze mozno to necham na nom, este uvidim.a mam mat polytechy,anatom,pod sval,vysoky profil..musim uz ist tak dufam ze sa tu niekedy este stretneme,citavam to tu dost casto.maj sa zatial pekne papa:}

alore

no ved my sme sa spolocne zhodli na tych 325ml myslim ze to bude akurat lebo ty mas nejaky zaklad ja nemam vobec nic...len sa bojim co to spravi ked budem za par rokov kojit...ci to moc neovisne alebo co sa s nimi stane...ty uz mas deticky?

zizala

mne kvoli tej strednej casti hrudnika planuje dat pan doktor vysoky profil, tak uvidime ako to bude vyzerat, kedy sa to chystas ty? ja by som ti kvoli tvojmu typu hrudniku doporucila tych 325ml, taky kompromis medzi tvojim nazorom a nazorom pana doktora Cervena:}