Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

leus
ja som ešte len pred chvíločkou poslala Livke fotky.Ona to dá do galerky väčšinou až na druhý deň, tak čakaj-dočkaš sa :-))))
ihla
ďakujem a budem čakať na názory...a dúfam že budú pravdivé, nie aby ste mi chceli len polichotiť, tak poviete že sú krásne a páčiť sa vám nebudú:-)))

ihla

mondan

Nevadi, ze budu rozmazane, resp. menej kvalitne. Som rada, ze si poslala - uz sa tesim, lebo v galerke mas foto zatial len s lepkami a tak sa trochu horsie hodnoti, no aj podla tych fotiek sa da usudit, ze su krasne.
Ozaj - to, ze ta depilacia nebola az taka hrozna, je super! :))

avm

Tak ta bolest je uz mensia. To sa super cita, rovnako ako aj nazor manzela na nove prsia :)
Tiez sa velmi tesim na fotky.

jeyla

Nabok som si lahla asi tak po 4 tyzdnoch, no trosku som to este citila, tak som sa vzdy radsej dala na chrbat. No teraz spim stale naboku (6 tyzdnov po).
A preco este namas foto po v galerke? :)) Aha, termin si mala 17.5. - to mas este stichy - kedy pojdu off? Vo stvrtok alebo v piatok? :)
Este k tym podprsenkam - bud rada, ze ju (retro) mame nosit len tak kratko :)

jeyla

ihla
ty si sa nejako rozculila:))))ja som sa len zlakla.Ved samozrejme,ze nas doktor Cerven je najuzasnejsi a veriim mu na sto pro:))Ja sa len tesim,ze to mozem nosit tak kratko a potom normalnu podprdu,jupiii. A este som sa chcela spytat,ze kedy si si mohla normalne lahnut.Ale myslim nie len bez vyvysenych vankusov ale aj nabok....

mondan

ahojte všetky:-))
práve som Livke poslala nové fotky. Síce mám prsia ešte dosť opuchnuté, ale verím že nejaké názory od vás dostanem:-))Kvalitu fotiek neriešte je to fotené web-kamerou takže nič moc:-((
avm
super, že si poslala fotky, už sa na ne mooc teším:-))Inak to strieľanie do ramena som mala aj ja, ale mne to začalo až deň pred vybratím štichov a po vybratí tiež prestalo, chválabohu:-))

avm

mondan
na stichoch v pohode aj ja som na Teba myslela :-D
som rada, ze si spokojna s vysledkom prace p. doktora

foto do galerky som uz poslala aj ja

kazda sme ina - jedinecna, na kazdej je celkovy vysledok hoc aj pri rovnakom rozmere implantatu iny, mne moj okruhly nadobudol velmi skoro prirodzeny tvar, prisposobil sa tvaru prsnika takmer ako pocas dojcenia, myslim si, ze netreba snivat o niecom, co nie sme, ja sa tesim a moj manzel je tiez spokojny - dokonca velmi :-D

celkovo sa 11. den po OP citim fajn, som spat v praci, po vybrati stehov mi uz dokonca aj ta bolest vystrelujuca do ramena, zapastia a lopatky ustupila, tak som sa konecne vyspala v lahu nie po sediacky, ako dobre!

vsetkym cakatelkam na OP zelam vela trpezlivosti a nech vsetko dobre dopadne, bat sa nemusite, nie je to tak zle! :-D

zuzikk

Ahojte dievcata,

tak ja som sa konecne definitivne rozhodla pre mudr. cervena. nech si hovori kto chce co chce, mne sa naozaj paci jeho praca, a kedze som clovek ktory si vsetko dopredu prezisti, tak som skutocne nenasla jedinu zlu referenciu. Ale mam este doplnujuce otazky....

Operuje len v BB alebo chodi na "vyjazdy" aj do Blavy? Lebo som niekde citala ze niekoho operoval v Blave. Neviem ci je to spravna informacia.. Pustil vas hned domov alebo ste zostali hospitalizovane?

No a este by som od vas chcela ceny kolko vas to u neho vyslo. Dakujeeeem :-)

martinka54

ihla
ked sa mi bude dat tak poslem, len to mam dnes moc rozbehane. vcera vecer kamoske ukradli penazenku so vsetkymi dokladmi a slubila som jej, ze to s nou vsetko obeham.