Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

zizala aj ja som vysoka mam 184cm a tiez 63kg a mam navrhnute 325ml ale bojim sa ze to bude vela ale zase ja mam prepadnuty hrudnik...

mondan

zizala
pošli foto do galerky-kukneme či to je až také strašné ako píšeš, alebo to len tebe tak pripadá..

zizala

ja mam 182cm a vazim cca 63 kg, bola som na konzultacii u Dr.Trsku aj ty si tam bola preto som ti vlastne napisala:} no lenze mam este taky problem, ze mam hrudnik v strednej casti vystupeny dopredu tak Dr. mi povedal, ze mi pojdu prsia trosku viac do stran:( bojim sa ako budu implantaty na mne vyzerat vrchnu cast tela mam celu nejaku divnu:(((

ikuska

baby ma ich tu nektora aj na splatky? lebo po nich moc tuzim .ja uz som mal aj termin ale vosli mi do toho fin.problemy a nebolo z toho nic

mondan

leus
choď do toho a uvidíš keď ich budeš mať, tak iné vidieť ani nebude chcieť..ja to beriem že žijem len raz a ako chcem žiť záleží v prvom rade na mne..tak prečo žiť celý život s komplexami keď nemusím:-)))

sjuzi123

zizala
ja meriam 170 a vaha 53kg, hej mam polytech 320 anatomy a už úžasne mäknú :) pozerala som si tvoju foto, určite chod do 320 to bude pekné. a anatomy ti to pekne spravia podla mna tak prirozdene. a ku komu ideš?

mondan

leus
tak to si píš že by ma to štvalo:-)), ale momentálne tu sedím aj s manželom a tvrdí, že je to hlavne blbo odfotené a ževraj aj svetlo robí svoje, ale inak že sú nádhernééé:-)))a od neho pochvala je naj.. pochvala:-))