Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

baby, co uz mate silikony, nestoja vam vkuse bradavky?Jedna co u nas v meste ma, tej vkuse vytrcaju a este ma nakrivo, jednu vyssie ako druhu, no hruza

sjuzi123

mondan
ja som mala to iste s bradavkami, ked som si obliekala retro podprdu išla som zošaliet, tiež som si tam dávala vatu tak sa to potom dalo. ja som teraz 6 týždnov po a je to už uplne v pohode, nič nebolí. Myslím,že to bolo citelne lepšie asi po 4-5týždnoch.

zasuvka

Mondan,
ako v práci,všimol si to už niekto tú veľkú zmenu?
Baby ako reagujete na ľudí keď sa na vás zrazu pozerajú a rozmýšľajú čo je na Vás iné.Asi žiadna netára do vetra,že ma impl.Neviem ako budem reagovať ja ked mi dá niekto sprosú otázku.Možno sprostou odpoveďou alebo sa zahrám na eriku Jud.

mondan

chcem sa všetkých čo sú "po" spýtať : strašne ma začali bolieť bradavky a dvorec na dotyk, čítala som, že ste to už niektoré z vás mali, neviete mi povedať do kedy to bude takto bolieť? Je mi to veľmi nepríjemné. Aj som si dala do retro-podrprdy vatu na tie bradavky ale bojím sa že to bude bolieť aj vtedy keď už budem nosiť normálnu podprdu:-))

mondan

ihla
:-))))tak to si ma pobavila..myslím že neošpatneli, práve naopak, ja som zatial mooc spokojná, ale uvidíme až to všetko odpuchne, verím že opäť zmenia tvar.

ihla

mondan

Nic sa neboj - odo mna sa dockas aj kritiky (ved to vies :D ).
Ale uz na tych lepkovych fotkach su super, tak predpokladam, ze nezospatneli za par dni :)