Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

ja kvoli skole nemozem na jesen to uz bude semester a to musim byt fit...cca 13.9 mi zacina cize na opku pojdem 21.8 tj sobota do iem v pezinku...dufam ze tu bude este nejaka baba co ma termin ako ja :) ake budes mat implantaty..znacka prifil velkost?tych 330 ci 300?

zizala

a ja mam sirsie boky a uzky hrudnicek:D ale vidim na tvojej foto, ze tebe rebra netrcia tak ako mne, to mas super:) myslim ze okolo tych 300ml bude v pohode a neurobi nam to bomby.. ty sa ku komu chystas a kedy? ja az na jesen niekedy.

alore

niesom z ba ale casto tam byvam...ja chcem byt operovana MuDr Cervenom v Pezinku...on mi navrhol 325ml lebo som mu hovorila ze ich chcem prirodzene nie vulgarne nie velke...on mi povedal ze urcite stredny profil ze vysoky v ziadnom pripade... ze mi torchu zakryje ten prepadnuty hrudnik ked budem mat stredny profil-sirsie implantaty...tak som zvedava...a hovoril ze mam nizsie polozene bradavky.ja som mu hovorila ze sa mi velmi pacia prsia lolo77 len ona je o par centy nizsia a chudsia a nema tak siroke ramena a boky ako ja...tak mi povedal ze ja si zasluzim viacej na moju postavu ze kludne aj 350ml ale take velke nechcem...aj kvoli tomu ze studujem a nechcem tak vyraznu zmenu...budem velmi spokojna s 325ml niekedy uvazujem ci radsej nie tych 300ml len sa bojim ze by mi to nevyplnilo tu prepadlinu ach dilema

zizala

nie si ty moje dvojca?:}} idem mrknut do galerky.nemam skusenost s revalidom ale ludia to celkom kupuju, no a tie vichy ampulky su trochu drahsie ale mozno pomozu, ty si z BA? ja som z BA a chcela by som byt operovana Dr. Trskom:}

alore

zizala no hej to sme podobne konecne niekto ako ja:) ale este chcem schudnut do opky..a ku komu ides a kedy na opku? ja mam foto v galerke ...ale ziadna slava xi
no na tie vlasy skusim revalid zinok a vichy amplulky asi...nemas skusenost s revalidom pomaha?

zizala

mondan

ano mam kilometrovy trup vsetko mam dlhe a tenke:}} a mam len strach aby mi implantaty nebolo vidno na pohlad, aby to bolo prirodzene a ten stred hrudnika mozno neni az tak vystupeny, to mna len chytila panika po konzultacke ze co to mam ja vlastne za hrudnik:)

alore
no aj ja mam 184cm to som si sekla cisielka takze sme na tom rovnako:}a ty nechces poslat foto do galerky?ja mam tiez navrhnute 260-330ml, takisto sa bojim ze to bude vela, ale pan dr. mi povedal, ze to budu dvojky takze rozmyslam nad tymi 300ml:}
a k tomu samponu, skusala si sa pytat v lekarni?tam maju napr. sebamed, fitoval, doliva...maju aj rozne ampulky proti vypadavaniu napr. Revalid hm?

alore

mondan ja mam dlhy trup a hrudnik tiez pomerne siroky a nemam skoro ziaden zaklad teraz mam cez prsia 82cm po opke by som mala mat 90 cm najviac cez boky mam 92...mam dost sirie boky a stihli driek

mondan

alore
325ml nie je absolútne veľa a to ani nehovorím ku tvojej výške..ja som krpatá (160cm), mám veľmi krátky trup, široký hrudník, ale nepripadá mi že sú veľké a mám tiež 325ml:-))

mondan

zizala
mrkla som, ty musíš byť asi dosť vysoká, lebo mám pocit s tej fotky že máš dosť dlhý trup, preto máš aj viac vypuklý hrudník..ale je tu veľa dievčat čo majú aj po opke a nemajú úplne blízko pri sebe prsia. Ja si myslím že základ máš pekný, ani bradavky nemáš od seba. A to že ich nebudeš mať úplne blízko seba nemusí byť hneď škaredé:-))

alore

baby prosim vas ja viem ze to sem nepatri ale nemate skusenost s nejakym dobrym liekom alebo samponom alebo hocicim proti padaniu vlasou...hrozne mi padaju uz som totalne zufala ja nechcem byt plesata ...pomoooc :(