Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

avm

leus
v pohode, nemam dovod zazlievat Ti, ze si vsimas detaily, vies prska su po necelych dvoch tyzdnoch od OP este "pokrivene" a hlavne opuchnute a ano mozem mat rozdiel aj vo vyske ako pises, jeden som mala po trojnasobnom dojceni vacsi ako druhy uz pred OP a napriek tomu mi MUDr. neodporucal rozdielne implantaty, vraj by mi to vyrazne zdvihlo jednu bradavku, napriek nesymetrii a rozdielom vo velkosti, ktore moze odhalit fotografia, ked pozeras volnym okom, nevnimas to tak detailne, napriek vsetkym drobnym nedokonalostiam Ti sa uprimne musim priznat, ze ten pocit objemu, ktory zraru na sebe mas a ktory Ti chybal... je neopisatelne pozitivny :-D

sjuzi123

ihla
dakujem ti za pochvalu. Aj mne sa velmi pacia,su fakt krasne spravene, len sa mi zda občas či nie su moc široke na moju postavu. Ale to chce asi trošku času si na to zvyknut že zrazu tam už aj niečo je :)

susana019

mondan
ahoj, vsimla som si ze jednu bradavku mas nizsie co si mala teda aj pred, teda nieco podobne ako ja. No ked som bola u Trsku mi doporucil urobit rez okolo dvorca a tym padom aj jeden prsnik zdvihnut. Tebe nieco take neponukol, ci si nechcela?
A ake mas implan. gulate ci anatomicke.
Ty mas deti?
Dakujem za odpoved

leus

avm
ake si mi vravela, ze si si dala, profil a ml?od cervena?
mondan
neber to zle, ale sa mi zda na jednej fotke, ze mas jeden nizsie ako druhy