Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

oki lolo, ja tam idem na 9,30.. neviem na koľkú ty..?
môžme ísť pozrieť aj bodynku.. ona má opku 5.6. tak je body?? či 6ho?

alore

lolo77 jasne ze si ma inspirovala lebo ich mas krasne...aku velkost si mala povodne navrhnutu ked si to zmenila pri obejdnavke?

lolo77

alore som rada ze som ta "inspirovala" s tym strednym profilom.. :-) ty ked si vyssia a mas sirsie ramena tak urcite si daj viac ako 300..

lolo77

laola ja pojdem 6.6 asi na kontrolu.. budem volat doktorovi buduci tyzden ci bude mat na mna cas..:-) tak sa vidime.. a body.. mne tusim volali..ale mne volali preto lebo som menila velkost..tak som sa ich hned spytala ci je vsetko zaplatene.. tak ked tak im tam brnkni..to bude tak 8 sekund..maximalne :-D

alore

zuzzik
ano operuje cez vikend v pk...na kontroly musim chodit potom asi do bb.
Nie je tu niektora ktora ma termin opky 21.8 v pk?
Tie ktore vas operoval v IEM je to tam v pohode? Lebo na ich stranke sa pracuje a neda sa pozret galerka. Sestricky su ok?

laloa556

zuzikk
áno, Dr. Červeň operuje aj v Pezinku, ale na kontroly sa už chodí do BB.. myslím, že sa to dá zvládnuť ;)

ozaj kočky, ide niektorá z vás k nemu na konzultáciu 6.6. do Pezinku? že by sme sa tam mohli stretnúť :))

zuzikk

alore

Mudr cerven operuje aj v Pezinku???? tak to by ma fakt potesilo ze by som za nim nemusela cestovat do BB.... Ale na kontroly potom treba chodit do BB, nie??

malachi

alore
ano mam ved o tom som vravela, ze ich nemam pekne pri sebe
ja idem na konzult az tento piatok lebo som bola mimo SK a kedze sa chcem nechat operovat v BB takze pocitam, ze mi termin da na nejaky oktober-november (december?!)uvidim :)
sjuzi tvoje som checkovala urobil ti ich super!mas ich krasne!keby aj mne daco take na hrudi vykuzlili :)