Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

chcem sa spýtať tých čo už majú po..mám už cez dva týždne po opke, musím si ešte tie rany prelepovať, ale keď sa osprchujem stačí dať si už len tú retro-podprdu?

laloa556

body prepáč, mne nejak šibe :-D až teraz som pochopila hahaaa :)) ja som si myslela, že to chceš celé zrušiť, že si robíš srandu :))))

susana019

malachi tak ako hovoris ak by ti ich urobil tak ako sjuzi tak super, ved aj ona ich mala trosku od seba a pozri ako su super tak sa nic neboj :)

alore

lolo77
a ked sa mozem spytat tak aku velkost podprsenky ti tych 300 ml spravilo? ked ja sa bojim ze 325 budem mat moc ja v ziadnom pripade nechcem trojky

lolo77

alore ja som mala najprv 260 nizky.. ale ked si pozries tu tabulku..tak tam moc velky rozdiel nie je s tym co mam teraz..len je to vyssie o trochu