Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

susana
no ved to ma stve, ze ked uz su krpate aspon pekny tvar mohli mat lebo s pekneho zakladu budu pekne velke :)
ihla
to fakt je take zle?na fotkach vyzeraju tvoje prsia perfektne!

lolo77

leus.. po mesiacoch su tie prsia uplne ine ako nazaciatku..ked su este opuchnute..tak mozno preto si to nevsimla..alebo mozno preto to nebolo vidiet.. ale myslim ze ihla zbytocne panikari.. ihluss neboj.. urcite to nie je az take zle!

ihla

leus

Vsak som bola u neho v pondelok - ale to som este nevedela, ze to tak vidno - hovorim, ze som si to vsimla len dnes. Nikto mi to doteraz nepovedal, no ako najus, dnes mi to povedal priatel - pritom ja som o tom radsej ani necekla, povedal to sam od seba.

No na tych foto to veru nie je vidno, ale volnym okom je to velmi vidiet :(( Mna drbne, vsetko sa musi srat.

leus

ihla ja by som kontaktovala doktora, cerven operoval, vsak?Co budes teraz robit?A nikto z okolia ti to doteraz nepovedal?Mna by rachlo, tolko penazi

ihla

leus

Ja som mala pred op riadnu asymetriu. preto som chcela kazdy implos iny. Je medzi nimi rozdiel 3 mm, ale preco to potom tak velmi vidno? :( Ja som si to dodnes nevsimla, no bola som na navsteve u maminy a ta ma velke velke zrkadlo doma,tak som sa obzerala a hned som si to vsimla :(

leus

ihla
volala si doktorovi?Neni to tym, ze ti daval roznu velkost implantatov, hoci som sa cudovala, preco, ved povodne tv.prsia sa mi nezdali asymetricke...ved si ich mala pekne, preco po dlhsom case sa ti to stalo, nechapem...

ihla

Ja som smutna :(
Zda sa mi, ze lave prsko mam viditelne mensie ako prave a o dost tvrdsie :(
To, ze je tvrde ma az tak nestve, ale to, ze je mnesie ma moc trapi :(((