Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

emi
a co v kosiciach?Tam som videla fotky a tiez pekna robota, ja uz mam stanoveny termin u Dr, cervena aj na OP, ale cim viac citam forum, tak tym som menej presvedcena...noo neviem co ta ihla bude robit, ale ma to za nu strasne mrzi, lebo na fotkach mala velmi pekne a to sa moze stat kazdej :(

emi811990

Leuska- nebola som este operovana a ani neviem ktoreho doktora si mam vybrat, ale vsetky fotky prs pred a po od vselijakych lekarov co som videla nie vzdy boli dokonale a rovnako velke. No v malo pripadoch je to chyba lekara. Kazda mame ine telo a kazdej prijme to telo implantat inac-kapsule okolo implantov su v kazdom prse ine nie identicke na milimeter , samozrejme ze ten lekar to ma mat v oku a odhadnut to cca, ale pochybujem ze zrovna pan doktor Cerven si povie ze:no tak dnes mam naladu nanic tak tejto spravim jedno prso vacsie a druhe mensie. Hladam ohlasy na plastickych chirurgov z ciech aj slovenska ale najviac dobreho som citala o Cervenovi

leus

lolo77
ja uz fakt neviem, bojim sa,ze nebudem mat to stastie ako ty, tvoje su dokonale...vidis, aj ine maju asymetriu od cervena, kapacita doktor, nemalo by sa stat...a predsa.

sya

ihla moje tiez niesu rovnake... tiez mam ten pocit, ze prave moje cervenovi nevisli... sak aj slepy by to na tych fotkach videl... a este aj po roku ma sem tam v lavej trhne... aj som s toho sklamana, ale vzdy na to si poviem, ze je to 100x lepsie ako bolo... :)

leus

barbora10
ty sa strasne zastavas toho cervena,ty si este nikdy nepocula, ze aj dobry doktor sem tam zvykne daco dodrbat?A ked bola ihla na kontrole, tak preco jej nepovedal:viete, je tam asymetria ale to sa spravi alebo daco take...neverim ze taky skuseny lekar to nevidel

barbora10

ihla

a ktore mas vacsie?to,kde mas viac ml?inak este sa ti prska stale usadzaju a tvaruju,takze este nerob zavery:-))a ak sa ti nieco nezda,tak to ries s doktorom.neboj,moje porozpravaj sa s doktorom a uvidis co ti povie.mne sa tiez zdalo,ze mam jedno vacsie,ale teraz su rovnake.

leus

ihla nebola na operacii v oktobri,ale v aprili.a nie raz sa stane,ze treba ist na reoperaciu,lebo sa implantat zle usadi,alebo je jeden prsnik vacsi ako druhy a vobec to nemusi byt doktorova chyba.to sa vacsinou prejavi az po case a nie hned.stavaju sa aj taketo veci,vzdy je tam nejake riziko.a dost pochybujem,ze červen si nieco nepriznal.ale ty hned vies,ze to bola doktorova chyba.

Kachnatko

Ahojky, tak som sa rozhodla, že sa aj ja pripojím do diskusie.:) Vidím, že sa tu navzájom dosť podporujete. Ja idem na konzultáciu 18.6. a na opku som objednaná na 24.6. len sa bojím aký bude výsledok, kedže mám jedno prso väčšie ako druhé.:/ Snáď sa to nejak vyrovná, ale rozdielnu velkosť majú aj prsné dvorce, tak neviem či sa s tým bude dať niečo spraviť alebo to po zväčšení nebude tak velmi vidieť.:(

Kachnatko

Ahojky, tak som sa rozhodla, že sa aj ja pripojím do diskusie.:) Vidím, že sa tu navzájom dosť podporujete. Ja idem na konzultáciu 18.6. a na opku som objednaná na 24.6. len sa bojím aký bude výsledok, kedže mám jedno prso väčšie ako druhé.:/ Snáď sa to nejak vyrovná, ale rozdielnu velkosť majú aj prsné dvorce, tak neviem či sa s tým bude dať niečo spraviť alebo to po zväčšení nebude tak velmi vidieť.:(

zara9

Baby
ale Ihla nebola na opke v oktobri...mne sa zda ze niekedy n aprili,takze este neni tak dlho po

Ihla
ale na fotkach mas prska krasne,nevyzeraju rozdielne...:)