Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

laloa

Praveze sa neobzeram moc. Vcera som sa prvykrat tak doklade obzrela, no hned som si to vsimla.
No uvidim, keby to prave chcelo odpuchnut este, by bolo fajn. Ak nie, tak si to mozem rovno hodit...Lebo toto som fakt nechcela.

laloa556

ihla
aj ja si myslím, že sa ti ešte usádzajú.. ešte by som počkala a nerobila paniku (i keď je to určite ľahšie hovoriť) alebo sa stretni s doktorom a spýtaj sa ho na to. ja ti držím prsty, nech to všetko dobre dopadne!!
btw_neobzeráš sa moc? :) podľa mňa ich máš krásne!!

sya

emi dakujem si zlata... ja som rok po opke... ale ja som vazne uplne stastna, ze ich mam... no niekedy ma to chyti a neviem co so sebou... :)

emi811990

a este jedna vec. Chlapom to moze byt teoreticky jedno(oni to nosit nebudu) mozu byt len stastny koli vam ze vas to spravi stastne a urcite aj toho chlapa. Moj priatel napr nema rad umele nic ale ja si to chcem dat len koli sebe a nech ziadny chlap mi nepovie ze si rad nechyti poriadne prska ci uz umele alebo prirodzene:-)

emi811990

sya fakt to neries mas krasne nove prska ktore ti urco zdvihli sebavedomie a moc si si ich si myslim aj priala tak preco si teraz znechutovat toto nove obdobie takymito spekulaciami nikto ti ich nebude skumat milimeter za milimetrom. Tes sa a prs sa:-))) Ja uz sa modlim kedy nazmochlim peniaze a pojdem do toho nebojim sa asimetrie ani podobnych detailov to mi moze byt jedno jedine coho sa bojim ze umrem alebo ze bude kapsula:-(( nepridavaj si starosti z niecoho co je totalne nepodstatne:-))

sya

no nieze by som nebola spokojna... ja uz mam asi schizu... "kamos" mi povedal, ze uplne super su... aj ked je to trosku vidno ten rozdiel, ze co chcem oproti tomu co som mala... ze pre lepsieho chirurga som sa ani nemohla rozhodnut... a tiez, ze to vidno az ked sa clovek velmi zapozera... ja uz neviem... a este ked myslim leus zacala pisat ako si jej manzel vsima ci su uplne rovnake, lebo, ze na fotkach videl, ze niesu tak hned som si myslela, ze pozeral na moje...

emi811990

leuska
No tak to je sranda pred tym ako som bola prihlasena na toto forum som bola silno presvedcena najviac pre chirmed v kosiciach(podla fotiek ale aj cenovo to nebolo zle), ale cim dlhsie som tu na tomto fore a citam tym viac sa priklanam k Cervenovi(lebo ma este uzasnejsie ceny a aj kocky su spokojne) si myslim ze keby si sa mala bat seckeho okolo toho alebo seckeho v zivote tak tak sa nepohnes z domu ani na milimeter. A je dost aj pravda ze kocky co maju po opke sa az moc obzeraju takze na sebe vidia aj neviditelne. A ak tam aj asymetria je tak pochybujem ze je to velmi vidiet. A predsalen tu kocka mala pravdu s tym ze aj ked teraz ma troska rozdiel vo velkosti jej prs je to 100 krat lepsie ako to bolo predtym. A este aj priscka si sadaju tak pol roka mozno aj dlhsie(pisem jak doktor mozno az moc mudrujem ale dost ludi ma v mojom okoli implantaty a aj ja ich chcem takze sa informujem kde sa len da a chytam secko co obsahuje implantat:-))