Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

alore
nie gulate ES
a profil pravdepodobne vysoky ja som normalne zabudla ci sme sa o tom vobec bavili!!!
laloa
Dr.Cerven, no najprv mi chcel dat 220 nakoniec sme skoncili pri 260

laloa556

malachi
toľko ml ti odporučil lekár? ozaj a ku komu ideš? :)
ja viem, že ak sa do mňa zmestí, tak chcem min. 300 ml :-) mne sa páčia väčšie prská, chcela by som také 3ky :))

malachi

leus
barborka ma pravdu v tom, ze hned vidis, ze lekar je na vine..co tak skusit pozriet sa na "vinu" tela?!(tym nechcem obvinit ihlu :) proste nie vzdy sa musi vsetko ujat ako ma
ihla sice este do toho nemam moc co kecat, ale urcite nezufaj podla mna sa to este usadi
inak ja budem mat 260 a op. v novembri :)

laloa556

ihla
nechceš hodiť foto do galerky? pochopím, ak nie...
a vidíš, 7 týždňov je málo.. a asi každé odpúcha inak.. ešte je skoro toto tvrdiť podľa mňa.

ihla

laloa

Mam 7 tyzdnov po opke. Tak uvidim, no dufam, ze to takto neostane.
Mihalicka aj lolo mi povedali, ze je to vidiet... posielala som im foto

laloa556

ihla
to ti verím, moja :( ale nerob ešte závery.. som čítala, že si mala OPku v apríli.. to su necelé 2 mesiace.. ešte je skoro si myslím.. neboj ;)