Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vitorio

Leus,ale ved toho je predsa mudr.,aby ti poradil,dolezite je mu opisat,ako si nove prska predstavujes,neviem ci uz mas pred konz-alebo uz po,ale na konz.by s tebou mal prebrat vsetko ohl.tvaru aj velkosti,ci chces,aby boli vidiet obrysy prs vo vystrihu zvrchu/vtedy sa mzyslim prikloni ku gulatym/..alebo ci chces aby vzpadali uplne prirodzene,mne dal aj zaskrtnut jednu zo styroch moznosti,aky by mali mat prsniky tvsr z boku atd..podla mna na to su lekari aby poradili tvar,velkost typ..ja napr.som na tuto stranku natrafila az po,ja vravim ze chvalabohu,lebo keby som ju obj.pred operaciou,tak by som urcite spekulovala..takto vopred nic netusiac aka velkost a tvar impl. je pre mna vhodna som sa upne odovzdala do ruk lekara a musim povedat,ze som urobila dobre(O: drzim palce!

annie626

Asi to už bude znieť hlúpo, ale mohli by ste mi prosím napísať mailovú adresu kam mám poslať fotky ak chcem ísť do galerky?
9.6. idem na opku tak by som si už rada pozrela aj nejaké hotové práce, nech sa začnem vytešovať :-)
Ďakujem!

bodynka

Ihla nie nemusis lebo uz som sa nic ani nepytala. Len som povedala ze preco som sa vlastne pytala.Co sa tyka slziciek to je zvlastne . Ja som aj pisala "zakladatelke"ze heslo nefunguje. Iba pisala ze ho nemenila a potom uz nic..
Sono mam v poriadku baby . Uz len nech je sobota.

emi811990

Leus- ja som teraz bola na konzultacii v taliansku kde aj zijem a doktor mi povedal ze najlepsie su allergany-lebo maju aj tu zaruku(takze hocico by sa ti stalo nedopalcala by si ani cent) no ale vies ako to je co doktor to iny nazor ale ja osobne do inych ako anatomickych inamed(to si myslimn ze je len dalsi typ allerganov) allerganov alebo mentorov urco nepojdem. Tu tie prska stoja 7000 eur tak si myslimm ze doktor vie asi co hovori!!