Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

jeyla tak ja mam vysku ako ty ale teraz o kilecko viac takze 49 , a budem mat 370 ml. Uz mam v rukach prsule , takze uz sa tam len bezpecne dopravit a nic v tom nebrani. Som inak pokojna. Od zajtra robim az do piatku takze budem myslienkami inde.

jeyla

lolo77
heej ano:))) no jasne som spokojna.Sobotu som si kupila letne tielka a skusala som si ich bez podprdy:))namakanee.usmev na tvari...hehehe Uz len 6dni a mozem si dat retro podprdu dole na den,jupiii.Aku si si kupila a kde ak sa mozem spytat??Bavlnenu s kosticou?Ci moze byt aj bez kostice?

ihla

leus

v Kosiciach tiez maju peknu pracu v Chirmede. No tam vacsinou rez davaju z podprsnej ryhy.
No myslim, ze by sa dalo dohodnut aj na reze cez pazuchu s nimi, i ked si myslim,ze najkrajsie cezpazuchove prska robi Dr. Cerven :)

jeyla

leus,malachi
dakujem:)))) leus ja som mu povedala na konzultacii,ze chcem aby to bolo aj vidiet,ze mam vacsiem, ale aby to zase nekricalo.Take prirodzene.A on navrhol 280 vysoky.On ti urcite dobre poradi.Ja mam 163cm a 47kg...tak mne je to akurat.vacsie by uz kricali.Nechcela som byt Pamela Anderson:D

laloa556

bodynka
tak to som aj ja zvedavá, menej ako 300 ml určite nechcem..
ozaj a koľko si platila za konzultáciu? a kde to ozaj v Pezinku približne je? vlastne stačí mi povedať názov kliniky či nemocnice a to si nájdem ;)

bodynka

Laloa aj tebe sa to krati do konzultacie. Viem ze sa nanu ohromne tesis, aj ja som sa. Velmi som zvedava co ti navrhne.
Jeyla, super prska . Vyzeraju vecsie.

laloa556

jeyla
waaau dobre ti ich spravil ;) tak gratulujem, ďalšia tešúúca sa prsatica ;)) ako to rýchlo uteká, skoro každý týždeň ide niekto :)

bodynka a ty ako moja? už sa ti to kráti ;))

leus

pozerala som galerku a su tam baby kt.boli v KE na OP, fakt pekna praca,by som uvitala dake ohlasy na kosice,len som si vsimla ze rez je robeny pod prsnikom,nevadi, alebo...?
livaa
ty mas tie prsia krasne, kde si bola operovana?Neni uvedena ani velkost