Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

ihla
aha, takže nikto to už nemáte v priateľoch? asi nás vymazali.. :(( hmm, škoda.. a ja som tam chcela včera nakuknúť, ja že čo sa stalo..

laloa556

jeyla
oki hoď fotky, som zvedavá ;)

inak kočky, jedna otázočka ohľadne FB.. niekto zrušil slzičky.... alebo ma vyhodil z priateľov? :(

emi811990

A ohladom tej kapsule-pod zlazou su castejsie pod svalom minimalne ale zalezi aj podla strukturovitosti implantu cim viac strukturovanejsi tym viac sval prirastie k silikonu, ale tiez to nemusi byt pravidlo zalezi aj od svalu. Keby mali vsetky holky takto spekulovat myslim ze plasticky chirurgovia by nezarabali tolko kolko zarabaju:-)

emi811990

Aj ja som citala, ze silikony s vacsou primesou kohezneho gelu nie silikonoveho a to su zvacsa francuzske implanty robia viacej kapsul ako implantaty len so silikonovym gelom.

Niektore implantaty maju taku zaruku "dozivotnosti" ze ak sa ti roztrhne alebo spravi kapsula alebo cokolvek tak dostanes novy implant zadarmo a ktomu este peniaze na operacku- to si ale myslim ze su asi len allergany mcghany mentory ale aj ostatne musia mat aspon ze silkac ti daju zadarmo....

ihla

body

Na tvoju otazku uz hadam nemusim odpovedat. Hadam si to uz z tolkych vysvetleni pochopila :D:D

jeyla

Pofot sa, pofot a posli, uz sa tesim :))

ihla

Jooooj leus leus,

ty ma vzdy rozosmejes dakou tvojou otazkou :D

Myslis si, ze telo rozozna, aku znacku implantatu ti don vlozili? Ze si povie "ááá mentory, tak kapsulu nedám"?
Kazdy doktor ma svoju znacku, ktoru viac prezentuje - to je jasne - mozno maju aj daku tu odmenu, ze prezentuje tu ktoru znacku.

Ale urcite kazda zo znaciek, ktore su momentalne na trhu, musi splnat urcite normy, inak by ich z trhu vyhodili. Predpokladam, ze pri silikonoch to nie je ako pri cinskych tovaroch, zeby eurosilikony bola daka lacna napodobnenina z podradnych materialov.

A ak ma telo sklon k tvorbe kapsule, tak ju spravi ci tam das eurosilikony alebo mentory alebo nagory alebo polytechy alebo neviem co.
Skor by som povedala, ze ak su implantaty vlozene pod zlazu, tak je vacsia moznost na kapsulu, ale znackou implantatov (si myslim) to nie je.